Sistem micro PC Dell Inspiron cu tastatura si mouse Wireless la doar 500 de lei

Acum, o sa vedem diferenta intre Romania si SUA mai clar ca niciodata. O sa vedem de ce la noi sunt preturile care sunt si de ce la ei sunt toate mult mai ieftine. Cel mai bun exemplu il reprezinta acest Dell Inspiron Micro, un desktop PC dual core care se vinde cu doar 129.99 dolari pe pagina oficiala Dell.

Inauntru, se afla un Pc de dimensiuni foarte mici ce are un procesor dual core Intel Celeron J1800, placa video integrata Intel HD, 2 GB Ram si un SSD de 32 GB. De asemenea, mai amintim Bluetooth 4.0 si antena Wi-Fi 802.11b/g/n/ac. Se ofera si un kit de tastatura + mouse gratuit.

Pe spate, exista un port HDMI, astfel ca puteti conecta acest Mini PC la un TV sau la un monitor de generatie noua. Pentru ca acest Pc cantareste doar 589 grame si are dimensiunea de 2.07 x 5.16  x 5.16 inch, vei putea sa il pui absolut oriunde. E perfect pentru un centru de entertaining daca il conectati la TV. De asemenea, se poate monta sub birou sau chair in spatele monitorului.

As vrea sa vad si eu asemenea oferte in Romania, unde toti ne dorim lucruri noi desi avem bani doar de second hand-uri. Asemenea PC-uri sunt perfecte pentru home use si e mare pacat ca noi nu prea avem acces la ele. Nu se poate comanda de pe site-ul DELL de cat in State aceasta oferta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.