Ce lipseste din Google? Directoarele pentru firme pe fiecare judet in parte

Fiecare oras in parte ar trebui sa aiba un director in care sa fie trecute toate firmele, de la A la Z,  categorisite in functie de domeniul de activitate al fiecareia. Sa fie ceva de genul promo-gorj.ro. se intampla de multe ori sa ai o problema si internetul sa nu te poata ajuta. Desi tot ce-i pe net e mai ok si mai ieftin ca in oras, exista situatii cand internetul nu ne poate ajuta cu nimic in special atunci cand discutam despre domeniul serviciilor.

Sa luam de exemplu situatia in care ti se defecteaza calculatorul. In Gorj, exista un site, mai sus mentionat, care iti arata toate firmele care se ocupa cu asemenea reparatii. Daca in fiecare judet ar exista asa ceva, ar fi bestial. Problema este ca aceste directoare sunt foarte rare si cei care au nevoie de ajutor nu reusesc sa rezolve problemele.

Eu de exemplu cunosc personal oameni care nu au reusit sa repare laptopuri in Severin, nu exista firme serioase care sa se ocupe cu asa ceva. Oamenii au ales sa isi cumpere alte laptopuri de cat sa se chinuie cu cele actuale, fiind singura solutie viabila. Daca ar fi avut un director pe net care sa le puna la dispozitie toate firmele de genul din oras, alta ar fi fost solutia. E mai ieftin sa repari de cat sa cumperi de nou.

Daca fiecare judet in parte ar avea cate un director care sa contina firmele ce activeaza intre ale sale granite, eventual pe fiecare oras in parte, lucrurile ar fi mult mai simple pentru ca in acest mod, cei care au nevoie de servicii din acelasi oras nu mai depind de indexarea in Google a firmelor respective. Exista o sumedenie de companii care nu au site si n-au cum sa existe pe net in acest mod…

Directoarele pentru firme mi se par solutia perfecta ce aduce in prim plan intreprinzatorii prea mici sa apara in Google, cei care nu ar avea nici un avantaj sau un avantaj  prea mare din aceasta aparitie. Exista o sumedenie de firme micute ce activeaza in comertul/industria locala si nu sunt indexate in Google si cred ca ar fi destul de avantajate de un site care sa le aduca pe toate intr-un singur loc.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.