Vrei sa cumperi ceasul Super Mario Bros? Costa 18500 de dolari

Daca ai vrut vreodata sa te uiti la mana si sa il vezi pe Mario, acum exista un ceas nou ce iti converteste visul in realitate. Producatorul de ceasuri de lux Romain Jerome doar ce a lansat ceasul RJ X Super Mario Bros in onoarea aniversarii a 30 de ani de la lansarea celebrului joc. Ceasul il afiseaza pe Mario impreuna cu o ciuperca si alte detalii din epicul joc. Vine intr-un diametru destul de mare, aproximativ 46mm cu semnatura RJ bineinteles.

Cea mai importanta functie a ceasului este pretul, mai in gluma mai in serios, se vinde cu 18500 dolari. Cei cu buzunare adanci si mana larga interesati de ceasul in editie speciala RJ X Super Mario Bros trebuie sa se grabeasca, intrucat s-au facut doar 85 de bucati. Nu e prima data cand Romain Jerome face ceasuri aniversare, a mai facut in trecut ceasuri in onoarea Tetris, Pac-Man si Space Invaders.

Ceasul apare intr-o perioada de tranzitie pentru cei de la Nintendo care incearca sa supravietuiasca in competitia cu ceilalti producatori de console Sony, Microsoft. Consumatorii se indreapta din ce in ce mai mult catre smartphone si tableta obligand Nintendo sa mute jocurile pe acele dispozitive. Primul joc destinat dispozitivelor mobile Nintendo o sa apara in luna martie.

Super Mario Bros a fost unul dintre cele mai bune jocuri din istoria gamingului si anul acesta implineste 30 de ani. Frumoasa varsta, intrucat este un joc inca la moda mai ales pe dispozitivele mobile pe care a ajuns datorita emulatoarelor. Asteptam aniversarea de 50 de ani si sunt sigur ca o sa avem parte de ea peste cei 20 de ani care or sa treaca. Spiritul Mario nu o sa moara niciodata.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.