Share instant cu Photo Magic, noua functie Facebook introdusa pentru sarbatori

Chiar in preajma Craciunului, Facebook vine cu o functie noua pentru cei care doresc sa impartaseasca pozele cu ceilalti. “Acum, in Messenger, dupa ce faci o poza unui prieten sau unui grup, daca vrei, o poti posta imediat pe Facebook. Nu vei fi nevoit sa faci pauze intre poze pentru a re asigura ca toata lumea are cate o copie. Photo Magic te va ajuta sa trimiti cate o poza tuturor celor care le faci poza fara sa uiti pe nimeni. Photo Magic functioneaza fara probleme si esti in deplin control” spun cei de la Facebook.

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi Messenger  si sa activezi functia Photo Magic pe care o gasesti in meniul de setari. Odata ce faci o poza, vei avea optiunea “Send” prin care o vei putea trimite oricarui prieten de pe Facebook recunoscut de aplicatie in poza.  Daca vrei sa o tii pentru tine, trebuie sa apesi “Cancel” doar. Atata tot.

Cred ca este una dintre cele mai interesante functii introduse pe aplicatia de messenger in ultima vreme. Cu ocazia sarbatorilor, o sa vedeti si cateva emoji noi sau culori ciudate.

“Pentru iOS, apasa pe numele oamenilor din conversatie  pentru a schimba grupul familial intr-unul rosu, festiv. Poti schimba numele mamei in Mom, poti trimite emoji cu tematica de sarbatoare” se mai arata intr-o postare Facebook destul de recenta.

De asemenea, pe aplicatia Messenger ninge. Daca trimiti un emoji care suporta asa ceva unui prieten, de exemplu un Mos Craciun sau zapada, fulgi de nea or sa apara pe ecran.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.