Ce se poarta cu ocazia Craciunului?

Craciunul este una dintre cele mai importante evenimente ale anului si cu siguranta are nevoie de o tinuta cel putin speciala. E vremea ca femeile sa isi caute rochii elegante in care sa defileze in seara de Craciun, alaturi de familii. E vremea in care firme precum Helenboutique.ro au sansa sa iasa in evidenta cu rochii de seara unicate si destul de personalizate fata de ceea ce gasesti in majoritatea magazinelor. Stim cu totii faptul ca toate femeile doresc sa fie cat mai unice, niciodata nu o sa vezi o femeie care sa isi doreasca exact aceeasi rochie pe care a vazut-o la o prietena sau la altcineva pe strada, ori la vreun eveniment.

Ce se poarta totusi de Craciun? Rochii de seara clasice sau mai nonconformiste?

Ei bine, aici ramane la alegerea fiecarei femei. Pot sa aleaga intre rochii de seara scurte sexy in cazul in care petrec sarbatoarea alaturi de iubiti/soti, pot sa aleaga rochii elegante in cazul in care trebuie sa se prezinte la un eveniment public organizat. Femeile mai nonconformiste pot de asemenea sa incerce un costum de Mos Craciunita foarte la moda. Cine a spus ca Mos Craciun e musai barbat? Cred ca e vremea povestilor putin mai ingenioase, duse un pas mai departe de o societate mai evoluata. Daca nici Mos Craciunita nu pare de interes, exista fuste nonconformiste cu care femeile pot sa faca impresie.

E momentul sa se renunte la acele tinute sobre, ce nu vestesc practic o sarbatoare. Foarte multe femei au obiceiul sa se imbrace ca la un adevarat priveghi cu ocazia marilor sarbatori si nu inteleg de ce, chiar nu inteleg. Craciunul, Pastele, Revelionul sunt sarbatori care de vestesc bucurie. Nu cred ca exista in calendar sarbatori care sa necesite sobrietate. Bineinteles, nu poti sa discuti mai departe aceasta problema daca acesta este nivelul oamenilor, daca asta isi doresc ei, daca asta li se pare ok si la moda. Din punctul meu de vedere, moda a fost creata cu scopul de a fi interpretata, nu copiata. Personalitatea fiecarei femei trebuie sa isi spuna cuvantul in aceasta perioada.

 

 

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.