Parteneriat intre Lenovo pentru periferice si PC-uri gaming

Lenovo este cu siguranta unul dintre cei mai mari producatori de calculatoare din lume, in timp ce Razer se remarca prin perifericele gaming de senzatie pe care le face. Anul ce vine insa, cele doua companii se vor uni pentru a scoate pe piata niste calculatoare ce poarta ambele branduri.

Lenovo are deja o serie de desktopuri gaming pe piata dar si laptopuri precum Lenovo Erazer X315 si Y70 Touch. Razer pe alta parte, si-a facut un nume in gaming prin tastaturile si mousii de senzatie precum Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma sau DeathAdder Chroma. Impreuna, acestia vor lansa o serie de desktop-uri Y in colaborare, desktopuri ce au componente interne de la Lenovo si designul Razer, impreuna cu perifericele de la Razer.

Prototipul desktop tower care a fost prezentat la DreamHack Winter 2015 are doua placi video nVidia GeForce GTX in configuratie SLI si designul Razer pentru carcasa prin iluminarea Chroma. Are porturi USB verzi si mult spatiu pentru upgrade pe viitor. Din moment ce este un simplu prototip, specificatiile sunt destul de putin cunoscute deocamdata, insa cu siguranta va fi prezentat la CES 2016.

Presupunand ca aceste desktopuri vor fi capabile sa ruleze jocuri la detalii ultra, asteptam cu nerabdare sa apara mai multe detalii in ceea ce priveste configuratia.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.