Nu va neglijati vederea, mergeti la doctor si purtati ochelari

Vazul este cel mai important simt al omului. Daca esti surd sau mut, daca esti chiar surdo-mut te mai descurci, insa daca nu vezi esti condamnat la o viat destul de chinuitoare. Cei care se nasc nevazatori poate ca nu simt acest chin atat de apasator intrucat n-au avut ocazia sa fie normali niciodata, insa cei care au vazut si ulterior au orbit din cauza neglijentei, au parte de o viata destul de urata dupa…

Ideea este destul de simpla, sa avem nevoie de ochii nostri inca din primele clipe de cand ne dau semne de oboseala, ne dau semne ca nu mai functioneaza cum trebuie. Unii se nasc cu anumite defecte de vaz, altii le capata pe parcurs din cauza conditiilor de munca. De exemplu cei care stau mult timp la calculator risca sa isi strice vederea si cunosc destul de multe cazuri de acest gen.

Ei bine, cei care au probleme cu vederea insa au fost sanatosi pana nu de mult, trebuie sa se prezinte la medicul oftalmolog pentru o reteta pentru ochelari cat mai urgent, pana cand boala nu se agraveaza si pana nu apare sansa sa nu mai vada deloc peste ceva timp. Bine, nu vreau sa sugerez ca toti cei care incep sa isi strice vederea vor deveni orbi pentru ceva timp, insa de la caz la caz exista si aceasta posibilitate.

Dupa ce mergem la medic sa ne prescrie o reteta pentru ochelari, putem sa ii cumparam direct de pe internet din magazinul online al celor de la Lensa, Lensa.ro. Au niste rame destul de interesante si destul de calitative asa ca ii pot recomanda. Daca va duceti la magazinele din oras ce vand rame de ochelari o sa observati niste chestii care seamana a orice numai a rame nu. Demodate si foarte foarte simple.

Cei care nu suporta ideea de a purta ochelari de vedere pot sa incerce niste lentile de contact, insa trebuie sa fie constienti de faptul ca acestea necesita o manipulare si o ingrijire destul de diferita fata de niste simpli ochelari, asa ca informati-va cum trebuie daca doriti sa faceti acest pas. Orice ati alege, nu lasati vederea sa va slabeasca si combateti problema inca de la primele simptome.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.