De ce trebuie sa tii cont atunci cand cumperi o masina de spalat vase?

Masina de spalat vase a devenit o necesitate in ultimii ani si asta din cauza faptului ca traim niste vremuri tot mai agitate, suntem din ce in ce mai privati de timp liber si avem nevoie de aparatura care sa ne scuteasca de munca si de timpul pierdut cu aceste munci. Astfel, masina de spalat vase se potriveste perfect in peisaj, mai ales ca nimanui nu-i place sa spele vasele dupa o cina la care au participat sa zicem vreo 7 – 8 persoane.
Masina de spalat vase reuseste sa ne ofere timp liber, economie si nu in ultimul rand o calitate a spalarii pe care noi oamenii nu cred ca o putem atinge. Masina de spalat spala la 70 de grade de exemplu in vreme ce apa de la robinet cred ca are vreo 40 – 50 de grade maxim. In cazul in care iti doresti o astfel de minune, un astfel de aparat electrocasnic, trebuie sa te gandesti bine la cateva lucruri de care trebuie sa tii cont, dupa cum urmeaza:

  • Bugetul si marca. Sfatul meu ar fi sa mergeti pe ceva romanesc, Arctic de exemplu. Aveti aici gama celor de la Arctic si cred ca ar fi o alegere destul de reusita. Masinile lor isi fac treaba si atat. E tot ce ai nevoie daca nu esti genul mai excentric. Vizitati-le site-ul pentru mai multe detalii: arctic.ro.
  • Tipul: clasica sau incorporabila. Cele clasice le stie toata lumea, arata aproape ca o masina de spalat clasica doar ca nu are hublou, cele incorporabile intra sub blatul din bucatarie. Mare atentie la dimensiuni, majoritatea mobilei pe comanda are cam 60 cm latime, exact cat masina de spalat vase incorporabila.
  • Capacitatea. Capacitatea de spalare este in legatura directa cu consumul de apa/energie si randamentul. Exista masini de spalat vase cu o capacitate cuprinsa intre 7 si 13 seturi dar si peste 13 seturi. In functie de cat de numeroasa este familia, cat de des aveti invitati la masa, alegeti ceea ce credeti ca vi se potriveste.

Alegeti masina de spalat vase care vi se potriveste si care se incadreaza in bugetul pe care il aveti alocat pentru aceasta investitie.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.