Poti cumpara haine en-gros de firma de pe internet

Internetul in ziua de azi a devenit un adevarat Guru in ceea ce priveste vanzarile online dar si in ceea ce priveste oportunitatea de afacere. Iata cum aceasta inventie a ultimilor 15-20 de ani reuseste sa schimbe din temelii tot ce stiam noi despre domeniul vanzarilor. De exemplu, poti cumpara haine en-gros de firma de pe internet si sa iti deschizi ori un magazin online ori un magazin in oras. Ai aceste doua posibilitati si interesant este faptul ca nu trebuie sa mergi personal dupa haine sa le cauti, sa cauti furnizori si asa mai departe. Comertul in ultimii 15 ani s-a schimbat destul de mult.

Comertul in anii ‘90 erau mult mai dificil

Incerc sa imi aduc aminte de vremurile in care eram copil, in anii 90. Erau si atunci magazine de haine si o prietena de-a mea destul de apropiata avea atunci asemenea magazin. De fapt, parintii ei aveau intrucat eram copii pe atunci. Tin minte cum se duceau la unguri, la bulgari si la sarbi ca sa cumpere marfa ca cica era mult mai ieftina. Se duceau chiar si in Turcia sa cumpere diverse lucruri.

Era incredibil, ma uitam la ei si nu imi venea sa cred ca exista oameni care se dadeau peste cap in modul acesta. Se strofocau peste masura doar pentru a nu lipsi copiilor nimic. Anii 90 erau destul de cenusii, nu prea avea nimeni bani si atunci a inceput sa se ridice incet incet comertul in Romania, cu ajutorul acestor oameni minunati care se duceau la capatul pamantului ca sa aiba o afacere.

In ziua de azi, internetul te scuteste de drumuri si iti ofera posibilitatea sa te ocupi mai simplu de propria afacere

Astazi, lucrurile sunt mult mai simple, nu trebuie sa te mai dai peste cap pentru absolut nimic. Gasesti tot ce ai nevoie pe internet. Si bineinteles ca gasesti mult mai ieftin. Uneori, oamenii trebuie sa se obisnuiasca cu noul, aici mai avem putin de lucrat. Inca nu este intr-un stadiu atat de avansat comertul online in anul 2015, insa este pe calea cea buna.

Daca initial iti oferea posibilitatea sa comanzi de acasa lucruri pentru tine ca simplu client, astazi iata ca iti ofera posibilitatea sa comanzi marfa si pentru mica ta afacere. Este un pas inainte si trebuie sa il privim cu destul de mult entuziasm. Vremurile se schimba, insa asta nu inseamna ca oamenii trebuie sa ramana neschimbati. Trebuie sa ne adaptam si noi vremurilor pe care le traim si cand vom reusi sa ne adaptam, vom vedea adevaratele avantaje ale internetului, insa e nevoie de timp. Nimic nu se face peste noapte. Nici macar Roma nu a fost cladita peste noapte.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.