Cat de important este inelul de logodna ?

Ce inseamna pana la urma a te logodi? Ei bine, daca in trecut traditiile erau putin diferite, in ziua de azi logodna are echivalentul unei cereri in casatorie. Vine un moment in viata fiecarui barbat cand trebuie sa faca pasul cel mare, trebuie sa isi ia inima in dinti si sa faca o cerere in casatorie. Viata nu a fost conceputa si nici proiectata pentru a fi traita de unul singur asa ca o casatorie este inevitabila pentru multi dintre noi. Desi exista unii barbati care doresc sa fie singuri cat mai mult timp si sa se casatoreasca cat mai tarziu mergand pe ideea ca viata trebuie traita, si acestia se vor casatori.

Ce reprezinta logodna?

Inelul de logodna. Trebuie sa discutam putin despre el intrucat este elementul de legatura dintre sentimentul transmis in momentul in care cererea in casatorie este facuta si ceea ce va urma dupa raspunsul doamnei. Trebuie sa fie un inel valoros si care sa arate foarte bine in acelasi timp. Din punctul meu de vedere nu e loc pentru simplitate aici sau pentru lucruri ieftine. Logodna reprezinta debutul a ceea ce mai tarziu se transforma intr-o casnicie. Daca femeia care iti va fi alaturi la bine si la rau nu primeste ceva de valoare, atunci cui vei darui lucruri importante si valoroase?

De unde cumparam inele de logodna mai speciale?

Incerc sa imi imaginez un scenariu conform caruia eu unul as fi nevoit sa fac o cerere in casatorie. M-as gandi foarte mult la modalitatea de a aduce in discutie cererea dar si la inelul in sine. Daca modalitatea de a propune ramane ceva ingenios si personal, inelul de logodna cred ca l-as cumpara de pe www.bijuteriateilor.ro, intrucat sunt unele dintre putinele magazine online care au un raport calitate-pret bun in materie de bijuterii. Am fost prin magazinele din oras si se cer o gramada de bani pe niste lucruri simple. Mie-mi place calitatea si cred ca e foarte important sa avem un inel unic si decent.

Cand spun decent ma refer la un pret intre 500 si 1500 de euro, in functie de model si de pietrele pretioase folosite. Mie imi plac in special cele cu diamant, aveti aici un exemplu. Nu cred ca in ziua de azi cei care muncesc nu pot strange 1000 de euro pentru a cumpara un inel de logodna de calitate, frumos, modern si nu in ultimul rand, unic. E foarte important sa fie unic, sa nu mai fie purtat de alte 5 femei care au fost cerute in casatorie la randul lor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.