Cum alegem compania cu care sa zburam in Europa?

Zborul in Europa a inceput sa devina ridicol de ieftin. Am vazut preturi si de 10 euro pentru un zbor Romania-Italia de exemplu si pot spune ca asteptam de mult aceasta competitie. Sunt destul de multe companii care efectueaza transport aerian de persoane iar cele care pun la dispozitie cele mai mici preturi cu siguranta isi vor instaura suprematia pe piata pe termen mediu si lung.

Alitalia, una dintre cele mai serioase companii de transport aerian din Europa

Acestea fiind spuse, care este cea mai convenabila solutie pentru zborurile din Romania catre Europa? M-am uitat putin peste preturi si am observat ca Alitalia este una dintre cele mai ieftine companii. Alitalia pune la dispozitie atat zboruri directe cat si zboruri cu escala in intreaga Europa. Aveti aici situatia completa a zborurilor efectuate de aceasta companie si de asemenea preturile aferente.

De unde alegem biletele de avion?

Probabil o sa va intrebati cum am facut sa gasesc cea mai convenabila companie.. Pai pur si simplu intrati pe www.bileteavion.ro si cautati rutele de care sunteti interesati. O sa observati faptul ca in functie de aeroportul de plecare si cel de destinatie, apar mai multe companii ce efectueaza zboruri si va puteti alege cea care va convine cel mai mult, cea in care aveti incredere cel mai mult.

Putin despre zborurile de 20 – 30 de euro dus-intors

Bineinteles ca o sa gasiti si zboruri la 20 de euro, v-am spus ca exista si ca sunt multe la numar, problema este ca deocamdata acestea nu se adreseaza celor care au o problema de rezolvat. Sunt niste zboruri planificate pentru o anumita perioada de companiile aeriene iar motivele pentru care aceste zboruri exista nu le voi dezbate in acest articol. O sa discutam despre ele cu alta ocazie.
Puteti zbura cu 20 de euro dus-intors in situatia in care nu sunteti constransi de timp sau de probleme si tot ce doriti este sa calatoriti catre o destinate pe care nu ati vizitat-o niciodata, eventual sa petreceti vreo saptamana de concediu prin zone pe care vi le-ati dorit mereu sa le vizitati. Asteptam ziua in care zborul va deveni 20 de euro neconditionat.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.