Ceasul Android Fossil apare de sarbatori si poate fi cumparat cu 295$

Fossil Q Founder este gata, va putea fi cumparat in sezonul de cumparaturi pentru Craciun pentru aproximativ 295 de dolari. Prin acest ceas, Fossil intra puternic pe piata dispozitivelor Wear, facand concurenta destul de serioasa celor care au facut deja coaja in acest domeniu al smartwatch. Deocamdata, vor exista Fossil Q Founder doar cu bratara din otel, insa cu timpul o sa apara si versiunea cu bratara din piele si va fi putin mai ieftin, respectiv 275 dolari.

Alaturi de acest smartwatch, cei de la Fossil se mai lauda cu doua bratari fitness Q Reveler si Q Dreamer, proiectate intr-un mod super fashion pentru a face concurenta destul de serioasa companiilor de renume in domeniu precum Fitbit.

Daca ati vazut reclama sau poze cu Fossil Q Founder, probabil ca nu a putut trece neobservat acel iPhone. Ceasul a ales varianta Apple intrucat Google a lansat Android Wear app pentru iOS anul acesta pentru a da posibilitatea proprietarilor de iPhone sa foloseasca ceasuri Android. Astfel, desi poti sa vezi notificari si sa customizezi ceasul putin, posibilitatea de a interactiona cu aplicatii 3rd party este limitata.

Daca va intrebati ce-i totusi cu ceasul asta si de ce a fost adus pe piata, ei bine, trebuie sa stiti ca cei de la Fossil au achizitionat de curand Misfit pentru 260 de milioane de dolari. Achizitia indica faptul ca Fossil planuieste sa intre tare de tot pe aceasta piata a dispozitivelor de purtat la mana si asta din cauza faptului ca multi dintre cei care au cumparat pentru prima data un ceas Android, au cam ramas cu el pe cap, nu l-au mai schimbat, asa ca piata este destul de nesaturata in acest moment. Pretul ii ajuta destul de mult sa faca fata concurentei pentru ca au un pret sub Moto 360 gen2 su Huawei Watch.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.