Google face public statistici legate de cumparaturi pentru a te ajuta sa eviti goana de Black Friday

Daca vrei sa supravietuiesti de Black Friday, ai nevoie de o strategie si multa multa rabdare. Google vine in ajutorul tau de data aceasta publicand niste date marti care iti spun cand sa te duci sa cumperi din anumite magazine astfel incat sa ai parte de cele mai mari discounturi. Raportul spune ca varful cumparaturilor de Black Friday nu este dimineata, alterneaza intre orele 14:00-16:00.

Datele analizate vinde la 5 retaileri de renume, specializati in vanzari de electronice, telefoane mobile, magazine de haine ce merg pe ideea de discount outlet, malluri si asa mai departe. In timp magazinele de electronice si telefoane mobile au parte de cel mai mare trafic de Black Friday, varfurile pentru celelalte magazine nu sunt acum, ci in zile mai apropiate de Craciun.

Sambata dinaintea Craciunului si in Ajunul Craciunului sunt zile lucratoare anul acesta asa ca ar trebui sa iei in calcul un sezon propriu pentru cumparaturi de sarbatori, intrucat nu mai esti conditionat de o data anume. Acum, proiectul celor de la Google contine o gramada de informatii esentiale si folositoare, orientate in principal catre retaileri si altfel de business-uri. Aceste observatii din raportul lor pot ajuta consumatorii indicand anumite trenduri si detalii despre lumea comertului.

Este genul de proiect care te ajuta sa scapi de multime, de agitatie, te ajuta sa stai departe de aglomeratie si sa vezi exact cand si ce se vinde pe la marile lanturi de magazine de Black Friday si nu numai.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.