Ceasul LG Urbane 2nd Edition LTE ucis de propriul display

Ceasul Android LG Urbane 2nd Edition LTE a avut parte de cea mai proasta lansare din istoria tehnologiei moderne. Cei de la LG nu numai ca au fost nevoiti sa astepte pe cei de la Google sa anunte noua versiune de Android Wear inainte sa puna ceasul in vanzare, dar cand au reusit in sfarsit sa il puna pe piata, minunea a durat doar 6 zile. Dupa 6 zile, ceasul a fost retras de la vazare.

Ei bine, ce s-a intamplat? Primele rapoarte au aparut in The Telegraph si problemele par sa fie display-ul ceasului. Oricum, LG Urbane 2nd Edition LTE nu ar fi trebuit niciodata sa fie scos pe piata. Cei de la LG au spus celor de la The Telegraph ca au ales sa retraga ceasul din pricina unei componente interne care putea sa reduca calitatea imaginii dispozitivului. Producatorul Sud Koreean se temea de faptul ca acea componenta putea sa cedeze si sa afecteze toti utilizatorii in timp, ceea ce ar fi condus la probleme si mai mari.

“Din motive competitive si respect fata de furnizori, nu vom comunica exact problema care a condus la aceasta decizie. Oricum, va putem spune faptul ca este o problema hardware legata de o componenta noua si avansata incorporata in dispozitiv, care nu a mai fost folosita de LG pana in acest moment.”

Deocamdata nu exista detalii daca ceasul LG Urbane 2nd Edition LTE ar putea sa intre din nou pe piata inainte de Craciun.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.