Tranzitia la Windows 10 este foarte inceata

Windows 10 castiga teren, insa upgrade-urile se misca mai ceva ca ochii mortului potrivit ultimelor statistici venite de la Microsoft. Astfel, Windows 10 are o raspandire de 7.9% din totalul masinilor de pe piata computerelor conform NetMarketShare. Totusi, procesul de upgrade incepe sa scada, in luna octombrie a crescut cu 1.3% din timp ce in septembrie crescuse cu 1.4%.

La data de 1 noiembrie, 56% din totalul calculatoarelor din lume ruleaza Windows 7, urmat de Windows XP cu 11.7% si cu un procent de 10.7% Windows 8.1. Sistemul de operare Windows 10 a fost lansat in iulie anul acesta drept un sistem de operare ce se adreseaza tuturor dispozitivelor, de la desktop la laptop, telefoane si tablete. Pentru prima data in istoria Microsoft, sistemul de operare a fost oferit gratuit celor care aveau deja o licenta de Windows 7 sau Windows 8.1. Totusi, desi milioane de oameni au facut pasul catre Windows 10, multi inca se tin de Windows 8.1. au ramas in aceasta zona de confort.

Anul ce vine, cei de la Microsoft planuiesc sa inlesneasca instalarea Windows 10 pentru ca in realitate, e mai simplu sa instalezi Windows 10 din greseala de cat de buna voie. In 2016, windows 10 va apare in lista cu Recommended Update ceea ce va forta upgrade-ul si Windows 10 se va instala automat la fel cum se instala Service Pack-urile pe la Windows XP. Veti fi instiintati de acest upgrade ca si la lansare.

Va reusi oare Microsoft sa convinga pe toata lumea sa treaca la Windows 10 pana in sezonul sarbatorilor sau nu? Ramane de vazut, docamdata oamenii sunt destul de sceptici in sensul ca stim cu totii cum e cu un sistem nou aparut, nimeni nu prea are incredere in el..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.