Trailerul Call of Duty: Black Ops 3, interesant ca totdeauna

Seria Call of Duty e printre noi de ani buni si cu timpul a reusit sa devina un simbol pentru nisa gamingului international. Este un joc cladit de oameni pentru oameni si iata-l la nivelul urmator, a aparut trailerul pentru Call of Duty: Black Ops 3. Chiar daca actorul Michael B. Jordan este pe post de narator in acest trailer, celebritati precum Marshawn Lynch si Cara Delevingne isi fac aparitia pe parcurs in acest clip, adevarata vedeta ramane un tip grasut pe nume Kevin.

Sa-l vezi pe Kevin cum se lupta ca un adevarat Terminator distrugand roboti, omorand soldatii inamici si alergand mai ceva ca la 100 de metri garduri desi are peste 100 de kilograme in timp ce ia si gustarea dintre micul de jun si pranz parca e prea de tot. ei bine, se pare ca acest clip a fost conceput in asa fel incat sa surprinda starile unui jucator mediocru de COD. Sa il faca sa se simta ca un adevarat erou.

Cine a regizat trailerul Call of Duty: Black Ops 3

Clipul in sine a fost filmat de nimeni altul Wayne McClammy, care a mai regizat pana acum alte trei trailere COD. Actiunea din acest joc se petrece undeva in viitor, cand omul a reusit sa creeze si sa scape de sub control intr-un fel o tehnologie foarte avansata. Exista un nou tip de soldat contra caruia trebuie sa lupti mai ceva ca Arnold in al lui Terminator. Jocul are si single player mode , insa si faimosul multiplayer.

Call of Duty: Black Ops 3 va fi disponibil pentru PC, Play Station 3, Play Station 4, Xbox 360 si Xbox One incepand cu data de 6 noiembrie 2015.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.