Securitatea casei noastre creste seminificativ atunci cand avem videointerfon

Cred ca nu mai este necesar sa dezbatem importanta securitatii in propria casa, am facut asta de prea multe pri pe acest blog ca sa mai reluam. O sa reluam insa ideea de protectie atat a bunurilor cat si a propriei vieti si o sa discutam putin despre necesitatea instalarii unui videointerfon. Ce este un videointerfon? Ei bine, la scara blocului cu totii probabil ca avem un interfon simplu, audio, la care cineva suna, poate sa iti vorbeasca si cam atat. Tu nu poti verifica identitatea celui care suna intrucat cei care locuiesc la bloc nu pot sa coboare imediat sa vada cine suna la interfon, nu?

Daca instalati un videointerfon, veti reusi nu doar sa auziti pe cel care suna la dumneavoastra dar veti reusi sa il si vedeti, lucru absolut necesar pentru siguranta dumneavoastra si a familiei. Ina cest mod, nu va putea nimeni sa va pacaleasca si sa va spuna ca este de la firma de curierat de exemplu. Veti putea vedea ca nu are uniforma si chestii de genul. Acesta este doar unul dintre cazurile in care utilitatea unor interfoane simple este depasita si este nevoie de interfoane video.

Puteti sa cumparati un videointerfon dupa ce discutati cu vecinii de pe scara si cu asociatia de proprietari de care apartineti. Costurile sunt destul de mici iar daca il achizitionati de la Electra, pe site-ul lor aveti un calculator de pret pentru un sistem de videointerfon care sa va ajute exact sa va dati seama cat costa investitia. Tin sa mai precizez ca pentru orice videointerfon achizitionat de la Electra beneficiati de plata in rate si de garantie 24 de luni.

Securitatea noastra trebuie intotdeauna pusa pe primul plan chiar daca multi inca mai merg pe ideea ca lor nu li se poate intampla niciodata nimic, ca lumea in care traim este pufoasa si roz si asa mai departe. oamenii seriosi nu ar gandi niciodata in acest mod si ar cauta intotdeauna sa isi ia masuri de siguranta suplimentare astfel incat sa stea la adapost in propria casa, nu cu frica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.