E oficial, s-au vandut 30 de milioane de Play Station 4

De cand a fost lansat oficial in urma cu 2 ani, PlayStation 4 s-a vandut in 30.2 milioane de exemplare in lumea intreaga. E o crestere semnificativa fara de cele 18.5 milioane de unitati vandute pana in ianuarie, care includ cele 4.1 milioane de unitati vandute in timpul sezonului de cumparaturi din 2014. Numarul acestora este posibil sa creasca din moment ce consola se vinde deja cu un discount de 50 de dolari.

“Suntem sincer recunoscatori faptului ca gamerii din intreaga lumea au continuat sa cumpere PS4 chiar daca lansarea consolei a avut loc in urma cu 2 ani” spune CEO Sony, Andrew House.

Rivalii Microsoft si Nintendo inca nu au anuntat cifre in legatura cu vanzarile , insa potrivit celor de la VGCharts, Sony este castigator deplin in acest razboi al consolelor. Site-ul estimeaza ca pana acum s-au vandut 15.6 milioane de Xbox One si aproximativ 10.9 milioane de Wii U.

Cei de la Sony afirma ca este cea mai mare crestere din istoria Play Station si va lansa in curand cateva titluri de jocuri noi precum Dragon Quest Builders, Ryu Ga GotokuKIWAMI, Bloodborne The Old Hunters Edition, Gravity Rush Remastered, si Uncharted 4: A Thief’s End, alaturi de GALAK-Z si Super Time Force Ultra.

Aceste vesti apar dupa ce titanul consolelor a anuntat ca emularea jocurilor Play Station 2 va fi disponibila pe Play Station 4. Ulterior, cei de la Microsoft anunta ca Xbox 360 este compatibila cu Xbox One.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.