Tu cata atentie acorzi pisicii tale?

Pisica este unul dintre cele mai vechi animale de companie din lume. Aduceti-va aminte de vremurile in care faraonii domneau pe pamant, aveau pisici de companie. Faptul ca pisicile exista printre noi de foarte multa vreme nu face de cat sa scoata in evidenta faptul ca au fost si sunt in continuare genul de animal foarte indragit de om. Sincer, nici nu ai avea cum sa nu te inmoi la suflet cand vezi un ghemotoc de blana cum se freaca de tine si iti cere sa il mangai. Sunt curios cu ce hraneau faraonii pisicile, intrucat astazi exista hrana uscata pentru pisici. De fapt, hrana pentru pisici exista si umeda, insa fiecare pisoi are gusturile lui. Cele mai multe pisici din cate am observat eu se lipsesc fenomenal de cea uscata.

Ce dam de mancare pisicii noastre?

Hrana pentru pisici este foarte importanta si am observat ca multi stapani prefera sa dea de mancare mezeluri, mancare ce ramane de la masa si asa mai departe ceea ce este o mare greseala. Pisicile trebuie sa manance mancare special creata pentru ele, cumparata eventual dintr-un pet shop sau hipermarket. Incetati sa mai dati la animalele de companie resturi de la masa, intrucat nu sunt sanatoase. Mai bine dati o comanda pe www.petdirect.ro si incercat adevarata hrana pentru pisici. Pisica nu e porc sa creasca cu ce-i aruncam noi, resturi de la masa. Am intalnit obiceiul acesta si la cei care au catei… Fratilor, nu mai indopati animalele de companie cu tot felul de mancaturi nesanatoase.

Care este cea mai buna hrana pentru pisici?

Animalele de companie au altfel de organism si bineinteles ca nu o sa moara daca le dam sa manance hrana de-a noastra, insa nici bine nu o sa le fie. Ele au nevoie de mancare speciala cumparata din pet shop. Au nevoie de niste nutrienti si de niste minerale in cantitati pe care nu le vor putea lua niciodata din ciorba amestecata cu paine pe cate le-o arunca unii stapani. Click aici daca sunteti curiosi sa vedeti cele mai bune solutii in ceea ce priveste mancarea pentru pisici. Aveti acolo o lista cu ceva oferte si cu siguranta sunt mult superioare ca si calitate fata de ciorba si pilaful cu care indopam pisicile…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.