Mark Zuckerberg a tinut un discurs de 20 de minute in limba chineza

Mark Zuckerberg a stat prin China in ultimele zile, unde nu s-a ferit sa isi etaleze skilurile in limba chineza, mandarina, sau cum vreti sa o numiti. Se pare ca nu a fost doar un moft al lui cu limba chineza, chiar a invatat destul de mult si iata ca reuseste sa sustina un monolog de 20 de minute din care cei din sala chiar au inteles ceva.

“Primul discurs in chineza a fost la Universitatea Tsinghua din Beijing”… spune Mark Zuckerberg intr-o postare pe Facebook de sambata trecuta. In timpul discursului de 22 de minute, Mark Zuckerberg a explicat Facebook-ul incepatorilor.

“Acesta a fost de asemenea primul discurs real in orice limba in care am vorbit despre cum am inceput misiunea Facebook, ce m-a tinut pe linia de plutire cand lucrurile pareau ca se clatina si cum am reusit sa strang o comunitate de 1.5 miliarde de oameni” mai spune Mark Zuckerberg.

Mark Zuckerberg s-a apucat sa invete mandarina prin 2010, adica acum vreo 5 ani, fiind o provocare personala, nimic altceva. Iata ca 5 ani mai tarziu, este in stare sa vorbeasca aproape la fel de bine ca un chinez nativ.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.