Am gasit marturii de botez excelente pe net

Si ne pregatim de botez. Nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul. Cu toate acestea, trebuie sa fii pregatit sa iei lucrurile asa cum sunt si sa incerci pe cat posibil sa te bucuri de tot ce primesti frumos de la viata. Botezul este un eveniment aparte, este un eveniment care imbina taina, traditia si iubirea, le pune la olalta si reuseste sa aduca in prim plan un eveniment aparte, pe care ai vrea sa il repeti la infinit daca ai avea aceasta posibilitate. Din pacate, botezul este unul singur si il poti repeta doar daca mai faci un copil.

Sfaturi pentru un botez ca la carte

In primul rand, trebuie sa planificati totul din timp. Nu incercati sa faceti un botez de azi pe maine ca nu o sa va iasa. Trebuie sa programati evenimentul la biserica si asta nu cred ca o sa fie disponibil de azi pe maine chiar daca va doriti. Incercati pe cat posibil sa gasiti o biserica frumoasa, cocheta, sa nu platiti cine stie ce sume astronomice pentru oficierea procesiunii. Stim cu totii cum e cu bisericile din Romania, orice eveniment se plateste, ca doar popa nu o sa munceasca degeaba pentru noi, nu?

In al doilea rand, aveti grija cu invitatiile pentru botez. Acestea trebuie comandate cu mult timp inainte si trebuie sa ajunga la toata lumea. Foarte important, oamenii trebuie sa fie anuntati din timp de eveniment, niciodata sa nu anuntati un botez cu 2 saptamani inainte sau mai grav, cu o saptamana doar. Oamenii trebuie sa stie pentru ca unii isi planifica foarte meticulos viitorul si s-ar putea sa aveti ceva surprize cu invitatii daca nu procedati in acest fel. La fel ca la biserica, e nevoie de timp

In al treilea rand, cautati niste marturii pentru botez mai de doamne-ajuta. Eu am gasit marturii de botez excelente pe internet. In Severin dupa cum pot confirma multi, nu prea exista firme care sa se ocupe cu asemenea chestii personalizate. Mai sunt care se ocupa cu organizare de nunti si botezuri, insa nu am incredere in calificarea lor. Nu am incredere ca vor reusi sa se descurce. Am comandat de pe net unde am vazut un portofoliu bine pus la punct si astfel m-am asigurat ca totul o sa fie in regula si in realitate. Mie asa imi palce, sa iau in calcul toate aspectele cand vine vorba despre un eveniment fara repetitie.

In al patrulea rand, nu incercati sa faceti din botez un eveniment pompos. Nu trebuie sa chemati 3000 de persoane, nu trebuie sa va mandriti cu luxul si asa mai departe. Foarte multi omit acest lucru si din pacate, se cam fac de ras. Nu ai nevoie de multi bani si de mii de invitati pentru un botez. Eu inteleg ca e in sangele romanului sa faca din tantar armasar, insa cand discutam despre evenimente precum nunta sau botezul, totul trebuie sa fie intim, in familie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.