De ce sa iti instalezi camere de supraveghere

Lumea in care traim incepe sa fie din ce in ce mai afectata de saracie iar din acest motiv se inmultesc infractiunile. Cel mai bine ar fi ca toti sa ne protejam prin instalarea de camere de supraveghere IP atat in case, in curti cat si in magazine daca avem o asemenea afacere. Stiu ca multi le ignora si merg pe ideea “Lasa ca nu mi se intampla tocmai mie”, insa acest gen de gandire este unul destul de superficial. La cati nebuni sunt pe strada, se poate intampla orice oricui, nu e nimeni scutit.

Mentalitatea superficiala, cauza principala a problemelor

Si ca sa intaresc ideea de necesitate, o sa va povestesc o mica patanie de care am auzit recent. Un prieten a fost calcat de hoti intr-o noapte si i s-au furat cei 1500 de lei pe care ii avea pusi pe masa. El dormea la etaj, hotii au intrat la parterul casei. Bineinteles ca s-a ales cu paguba, intrucat nu avea instalate camere de supraveghere. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ar fi dat nas in nas cu hotii.

camere

Hotii aleg intotdeauna casele care nu par protejate

Un sistem DVR si niste camere de interior / exterior costa mai putin de 1500 de lei, asa ca iata exemplul clar pentru care ar trebui sa va ganditi si voi la instalarea acestora. Puteti citi si aici cum ajuta camerele de supraveghere video la imbunatatirea sigurantei si a protectiei bunurilor. Trebuie sa mai precizez faptul ca statistic vorbind, casele ce au amplasate camere de supraveghere de exterior au cu pana la 70% mai putine sanse sa fie calcate de hoti din simplul motiv ce tine de intimidarea psihologica. Nici un hot nu doreste sa fie prins si automat vor cauta sa fure din casele neprotejate, fara sisteme de alarma sau camere de supraveghere.

Daca te-ai hotarat sa fii preventiv si intelept, poti comanda camere de supraveghere si sisteme DVR de pe comenzi.ro. Este unul dintre putinele site-uri din Romania care iti pot aduce cele mai mici preturi. Este recomandarea mea intrucat firmele de paza si protectie care se ocupa cu asemenea montaje si vanzari au preturi mult mai mari la echipamente.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.