Vrei o petrecere de pomina pentru cel mic? Vezi pe www.petreceri-magice.ro

Petrecerile pentru copii sunt minunate. Nu exista bucurie mai pura de cat cea de copil. In momentul in care faci un cadou copilului te hranesti cu bucuria din ochii lui, nimic altceva. Amintirile sunt cele care conteaza cel mai mult atunci cand discutam despre copii si cred ca suntem direct responsabili de copilaria lor atata timp cat purtam calitatea de parinti. Nu, copiii nu cresc singuri si nu trebuie privati de micile placeri ale copilariei precum petrecerile de zi de nastere si cadourile.

Imi aduc aminte de vremurile in care eram eu copil. Desi erau anii 90, parintii se dadeau peste cap sa ne faca rost de orice. Nu erau bani pe atunci si nici diversitate. Fiecare se descurca cum putea. Mamele faceau torturile acasa si gateau pentru invitati. Totul era foarte organizat chiar si dupa party cand trebuia facuta curatenie. Doamne, lasam dezastru in jur, desi aveam doar doua camere faceam pe cat posibil sa le intoarcem cu fundul in sus. 3 zile curatau ai mei dupa… Parca de-ai naibii faceam atata dezordine, stiam ca se vor chinui sa curete dupa… Eram copii…

disneyletter

Muta petrecerile din casa in locuri special amenajate. Ia-ti grija curateniei de dupa

Daca as fi parinte in ziua de azi as vedea in momente-magice.ro un real ajutor cand vine vorba despre organizat petreceri pentru cei mici si spun asta gandindu-ma numai la deranjul pe care ar trebui sa il rectific in propria casa. Sa nu mai zic de faptul ca atunci cand ai 20 de copii in incinta nu stii cine ce poate sa sparga. Cel mai bine este ca cei mici sa fie supravegheati de personal calificat si sa petreca intr-o incinta lipsita de pericole si de lucruri de valoare pe care acestia le pot deteriora.

In plus, una e sa te chinui sa faci ziua celui mic acasa cand ai atat de putin timp la dispozitie si alta e sa lasi organizarea in seama altora. Eu sunt adeptul lucrului facut cu cap si de fiecare data incerc sa aleg cea mai buna solutie in materie de orice si atunci cand vine vorba despre copii, ei trebuie sa fie mereu pe primul plan, mai ales amintirile lor.

Daca o sa am vreodata copii, stiu bine la cine o sa apelez atunci cand o sa am nevoie de o petrecere. Probabil ca o sa imi aduc si eu aportul in ceea ce priveste gusturile celui mic, insa nu mai mult. Nu are rost sa te complici atata timp cat exista solutii foarte avantajoase. Costurile sunt destul de mici in ambele cazuri, si daca organieze acasa si daca apelezi la o firma specializata. Ideea este sa ai cat mai putina bataie de cap si sa reusesti sa asiguri siguranta celor mici, siguranta care poate fi maxima intr-un loc special destinata acestora.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.