Tastatura mecanica Logitech G410

Logitech a lansat o noua tastatura, G410 adresata gamerilor carora le place sa se dea in spectacol cu echipamentul pe la concursuri si party lan-uri. Desi costa 130$, G410 Atlas Spectrum TKL este o tastatura mecanica cu butoane Romer-G, butoane ce ies in evidenta prin durabilitate dat si prin iluminarea RGB inteligenta.

Butoanele Romer-G inregistreaza tastarea mai repede ca orice alta tastatura existenta pe piata, potrivit celor de la Logotech. Daca va intrebati cate tastari suporta aceste butoane, pana la 70 de milioane.

 

Pentru gamerii care adora sa se joace noaptea, iluminarea ii ajuta sa gaseasca tastele indiferent cat de intuneric este in camera. Daca instalezi softul Logitech Gaming Software, poti customiza fiecare tasta in parte in ceea ce priveste lumina, avand la dispozitie o paleta RGB de 16.8 milioane de culori.

Softul de asemenea iti permite sa sincronizezi culorile pe alte dispozitive Logitech G, culori diferite pot insemna functii diferite ale acelorasi taste pentru a crea profile diferite in functie de joc. Cat despre layout, acesta este unul destul de simplist, fara tastatura numerica. Astfel, tastatura Logitech G410 are loc si pe masa si in rucsac, confortabila si usor de folosit.

“Ne-am concentrat pe gamerii de toate varstele si ne-am bazat pe chipa noastra eSports pentru a crea aceasta tastatura ultra-usoara , durabila si confortabila. Rezultatul este ceva ce credem ca intalneste cerintele “atletilor” eSport dar foarte indicata si gamerilor incepatori ce-si cauta o tastatura pentru prima data. ” spune Ujesh Desai director general la Logitech.

Tastatuta Logitech G410 poate fi precomandata deja in SUA iar in Europa va ajunge luna urmatoare. Mai trebuie sa precizam ca Logitech G410 Atlas Spectrum vine cu un controller Arx Control ce poate fi folosit cu aplicatia mobila Android sau iOS Arx Control, aplicatie ce ofera detali importante din joc, statistici ale sistemului si multe altele.

g410

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.