Poti schimba carcasa iPhone 6 daca ai probleme cu ea

Stim cu totii cat de minunate sunt telefoanele celor de la Apple. Acestia nu sunt concurenti in fuga asta disperata pentru specificatii asa cum fug cei care produc telefoane cu Android. Apple doreste sa imbunatateasca experienta de utilizare si sa optimizeze sistemul astfel incat sa produca un telefon care nu se blocheaza si care nu are probleme de functionalitate. Stim cu totii ce inseamna Android, lag, freeze, etc… Eu unul dupa 1 an si ceva de cand folosesc telefoane Android imi cam vine sa ma reprofilez.

Da, imi doresc un telefon cu care sa imi fac treaba si atat, un iPhone. Deocamdata m-am gandit la un iPhone 6 si va spun imediat de ce. Diferenta de pret intre 5 si 6 nu este atat de mare si imi doresc totusi ceva mai nou, de generatie mai noua. In plus am observat ca se gasesc mai multe accesorii si piese de schimb pentru iPhone 6 de cat cele de generatie mai veche. Pe mine personal ma interesa o carcasa iPhone 6 pentru ca aceasta se uzeaza cel mai repde. Nu-mi sta in fire sa cocolesc telefonul.

Telefonul Android pe care il am in acest moment este un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim de care am fost multumit pana nu de mult. Cred ca isi cam atinge durata maxima de viata si incepe sa mearga aiurea, sa se blocheze in aplicatii de baza precum camera foto, incepe sa faca pe nebunul cand iti e lumea mai draga. L-am si scapat pe jos mai demult si s-a si spart sticla touchscreen, asa ca e nevoie de o inlocuire. Nu mi-am bagat niciodata mainile in el sa ii fac root si nici nu ma intereseaza asa ceva.

Grand Neo a fost un telefon pe care l-am folosit mereu conectat la internet si si-a facut treaba cu brio. Cand esti blogger ai nevoie de smartphone pentru multe lucruri, de la e-mail pana la camera foto. O poza poate sa fie oricand subiect de articol, nu? Bateria este destul de buna si ma scoate din zi, insa daca dau drumul la bluetooth, trafic de date si wifi hotspot cum am obiceiul, nu cred ca rezista mai mult de jumatate de zi. Vreau sa incerc si ceva de la Apple, cred ca au si ei bubele lor, insa nu prea am auzit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.