Despre South Park … jocul

A fost descoperit un joc South Park “open world”, insa din pacate acesta nu a vazut niciodata lumina zilei. Foarte popularul desen animat South Park a fost subiect de jocuri de multe ori, insa exista unul care nu a ajuns niciodata pe piata.

Jocul South Park care nu a fost lansat niciodata, cumparat la un targ de gaming

Happy Console Gamer a pus recent pe Youtube un clip in care arata un joc South Park ce nu a fost niciodata lansat. Se crede ca a fost proiectat pentru Xbox si PlayStation 2, jocul este genul open world si drept autor amintim pe Buzz Monkey Software, companie ce a fost preluata in 2012 de Zynga.

Potrivit celor de la Happy Console Gamer, jocul cu pricina a fost gasit intr-un kit de developer cumparat la un targ de gaming din Portland, Ore. Se pare ca jocul era menit sa fie jucat pe Xbox si PS2 si includea driving mode si fishing mode, iar in rolul principal nimeni altcineva de cat Cartman din Sputh Park.

Despre South Park

South Park detine un loc fruntas in lumea enternatiningului, desenul animat difuzat pe Comedy Central infatisaza un copil furios cu umor de adult. A fost comparat destul de des si de mult cu Family Guy, insa creatorii South Park sustin ca sunt peste competitie.

Istoria jocurilor South Park

In ceea ce priveste zona de gaming, South Park a fost deja prezent pe careva console. Primul joc numit South Park si-a facut aparitia pe Nintendo 64 in 1998. Urmatorul. South Park: The Stick of Truth a fost lansat anul acesta pentru Playstation 3, Xbox 360 si Windows Pc. Inca un joc South Park este asteptat la lansare anul viitor.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.