Boxa Play:5 a celor de la Sonos

Astazi discutam despre o boxa de ultima generatie a celor de la Sonos, o boxa inteligenta care poate sa stea la fel de bine atat acasa pe biroul tau cat si intr-un studio de inregistrari. Ofera o experienta audio de calitate foarte buna si are integrate niste butoane touch pentru control si senzori inteligenti.

O poti seta drept o boxa independenta pentru a furniza un sunet ambiental de calitate atat la birou cat si acasa sau o pori imperechea cu alt sistem Play:5 stereo. Acest produs al celor de la Sonos se poate sincroniza cu modelele precedente.

Utilizatorii de smartphone pot controla boxa prin intermediul unei aplicatii si pot asculta muzica din Pandora, Spotify, Tridal, Google Play Music si Groove. De asemenea, boxa se poate conecta cu Sonos Playbar si SUBtm pentru un setul home theatre.

sonos-play-5

“Munca noastra la Sonos a evoluat constant in ideea de a imbunatati calitatea sunetului tuturor boxelor pe care le fabricam, implementand in acelasi timp posibilitatea ca acestea sa fie personalizate de utilizatori: prima din camera si in viitor ne vom axa pe activitatea utilizatorilor si pe content” afirma Giles Martin, expert in acustica.

“Sonos Trueplay este e un sistem revolutionar care ofera iubitorilor de muzica increderea ca aud piesele preferate intr-un mod independent de acustica locatiei si de locul in care boxa exte amplasata fixic” spune CEO Sonos John MacFarlane.

Folosind aplicatia iOS Sonos, microfonul iDevice si un ton distinct emis de boxa, Trueplay analizeaza modul in care sunetul este reflectat de pereti, mobila, sticla sau alte suprafete si se auto ajusteaza astfel incat calitatea sunetului sa fie excelenta.

“Suntem obsedati cu imbunatatirea acusticii si a muzicii ascultata casa de fiecare dintre noi, iar unele camere pot avea o acustica destul de nepreietnoasa” mai spune Martin

Daca va intrebati de pret, aceasta o sa coste 499$.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.