De unde cumperi cel mai frumos inel de logodna in Romania?

Barbate, e momentul sa faci pasul cel mare… Iubesti femeia cu care ai o relatie de cativa ani si trebuie sa duci relatia un pas mai departe. Asta inseamna logodna. Logodna trebuie sa vina in momentul in care esti sigur de ceea ce iti doresti. Sa imparti viata pentru totdeauna cu aceeasi persoana nu e lucru putin, trebuie sa te gandesti destul de serios la treaba asta. Oricum, cei care se iubesc nu vad acest lucru o problema, adica a imparti viata cu cel de langa pentru ca probabil asta fac de ani buni…

In regula, te-ai decis sa faci pasul. What’s next? Ai nevoie de un inel si de o solutie prin care sa aduci in discutie logodna cu persoana iubita. Practic, este o repetitie pentru cererea in casatorie. Eu unul asa o vad. Incepi asadar sa cauti inelul si in magazinele din oras constati un lucru pe care l-am constata si eu: nu exista inele mai speciale, mai aparte. Parca toate magazinele de bijuterii s-au vorbit intre ele sa aduca aceeasi marfa nasoala, anosta, desprinsa parca din anii 80. Ai nevoie de ceva modern care sa iasa in evidenta.

Daca exista un inel de logodna in Romania care sa-ti placa, cu siguranta il vei gasi pe e-ring.ro. este unul dintre putinele magazine online care sunt in stare sa vanda o marfa mai aparte. Inelele pe care le-am vazut pe site-ul lor nu seamana cu niciunul din magazinele din oras sau din alte magazine online. Despre asta discutam, despre originalitate si personalitate. Faptul ca poti personaliza inelele cumparate de la ei este un plus de imagine care cu siguranta va face impresie destul de buna.

Dupa ce ai facut rost de cel mai frumos inel de logodna in Romania, gandeste-te la modul inventiv prin care sa aduci in discutie logodna. Ai nevoie de ceva spectaculos care sa o dea pe spate, sa o impresioneze si sa o sensibiliseze in acelasi timp. Nu o sa dau exemple pentru ca nu asta era scopul, nu trebuie sa urmati un tipar, trebuie sa va ganditi singuri la solutii pentru un mod personal de a impresiona. Sunt momente unice si fiecare barbat cred ca e capabil sa se descurce aici.

Trebuie sa cunosti foarte bine partenera si cu siguranta te vei descurca. Atata timp cat ii cunosti pasiunile si placerile cu siguranta vei gasi un mod destul de original si de simpatic de a-i darui inelul de logodna. Iti e teama de faptul ca il va refuza? Ei bine, aici intervine timpul petrecut impreuna si seriozitatea ei. Daca e o femeie serioasa cu siguranta va accepta pentru ca femeile serioase cauta angajamente pe termen lung, nu relatii de scurta durata alias distractie.

Fiti increzatori in voi si incercati intotdeauna sa surprindeti. Cu siguranta o sa reusiti sa duceti la bun sfarist “operatiunea”. Dupa cum spuneam, lucrurile sunt mult mai simple atata timp cat va cunoasteti si sunteti de multa vreme impreuna. Cu totii ne dorim alaturi o persoana care sa ne fie aproape la greu, ca la bine toti sunt in jurul nostru.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.