Have fun with tantric massage

In Romania masajul erotic incepe sa prinda in sfarist viata. Dupa ani buni in care nu am indraznit sa deschidem macar acest subiect, astazi romanii incep sa frecventeze saloanele de masaj erotic destul de des. Poate ca a venit momentul sa intelegem ca mentalitatea trebuie schimbata odata pentru totdeauna. Nu mai are rost sa ne ferim si sa fim pudici. Oamenii in general au o singura viata si e bine sa o traim fara regrete si sa ne bucuram de ea la maxim.

Masajul erotic este o idee care porneste din strainatate. Nu e inventata de noi si este veche de cand lumea. Cum ar spune englezul, “have fun with tantric massage”. Masajul erotic este distractie dar in acelasi timp te scapa de stres. Vremurile pe care le traim sunt destul de aglomerate si de tensionate. Plecam dimineata de acasa si ajungem seara tarziu. Stres in trafic, stres la munca, stres in viata de zi cu zi. Trebuie sa gasim o modalitate de a scapa de acest stres si masajul erotic este o posibilitate.

Cine sunt ce care se bucura de masajul erotic

De obicei, romanii care se duc la masaj erotic sunt oameni fara inhibitii cu o gandire occidentala. E nevoie de mentalitate vestica sa intelegi faptul ca atata timp cat traiesti intr-o tara libera, trebuie sa ai libertatea sa faci ce vrei cand vrei. Bineinteles, fara sa ingradesti libertatea altora in incercarea ta de a fii liber. Se duc la masaj erotic cei care vor sa se simta bine si nu le pasa de ce ar spune cei din jur daca ar afla ca ei pracitca asemenea localuri.

Da, in Romania inca se merge pe ideea de prejduecati si din pacate este un lucru destul de pagubos pentru noi ca societate. Avem nevoie de liniste si de intelegere, avem nevoie de o mentalitate care sa ne ajute sa evoluam, nu de una care sa ne traga inapoi. Atata timp cat vom avea prejudecati lucrurile or sa mearga un pas inainte si unul inapoi.

De fapt, acesta este motivul pentru care noi evoluam asa incet, din cauza prejduecatilor. Ar trebui sa avem o abordare mult mai serioasa a lucrurilor si sa lasam prejudecatile pentru ceva tari bananiere din care incerc sa cred ca am plecat ca si natie de 25 de ani.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.