Ce aduce nou FIFA 2016?

Desi FIFA 2016 nu va ajunge pe rafturi de cat la sfarsitul acestei luni, cei de la EA Sports au lansat astazi un Demo disponibil atat pe Xbox, PS dar si pe PC. Ultima versiune a acestui joc legendar aduce mai mult control la mijlocul terenului creativitate, nivele de dificultate imbunatatite prin noul FIFA trainer.

In demo, ai jucatori de la 10 echipe de fotbal: Barcelona, Chelsea, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Inter Milan, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Club Atlético River Plate, si Seattle Sounders. Si, pentru prima data in instoria EA Sports, poti sa joci cu una dintre cele 12 echipe internationale de femei. Poti participa la turnee online si offline si sa joci meciuri cot la cot cu jucatoare din Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Franta, Germania, Italia, Mexic, Spania, Suedia si America. Echipele feminine ale SUA si Germania nu apar in demo.

“Aducand unele dintre cele mai bune jucatoare de fotbal din lume alaturi de echipe intregi feminine, este un eveniment urias pentru EA Sports. Suntem bucurosi ca putem aduce fanilor noi moduri de joc. “ spune David Rutter VP si general manager EA Sports FIFA.

Pentru a imita cat mai bine realitatea, cei de la EA Sports au folosit animatii, modelare 3D, scanarea capului si a miscarilor, animatii faciale si miscarile parului pe jucatoare reale de fotbal. Stati aproape de EA Sports pe canalul twitch.tv pentru ca vor fii giveaways – se vor da FIFA 2016 gratis celor care usmaresc canalul.

Asteptam cu totii sa apara jocul care a facut isotrie in intreaga lume. Este cel mai longeviv joc din istorie si faptul ca apare in fiecare an nu poate de cat sa creeze si mai mult entuziams si sa ne faca sa ne gandim la cum va arata viitorul FIFA 2016.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.