Amazon testeaza livrarea de mancare

9 luni dupa ce Amazon se ocupa de livrarile de alimente pentru restaurante, iata ca testeaza si livrarea de mancare in Seattle. Clientii Prime Now din oras pot sa comande mancare de la Cactus, Wild Ginger, Skillet, Marination Station, Re:public, Cafe Yumm!, Ten Mercer, si Mamnoon. Tot ce trebuie sa faci este sa intrii in aplicatia mobila Prime Now si sa vezi restaurantele participante, vezi meniul zilei si faci comanda. Primesti un AWB prin care poti urmari stadiul livrarii in timp real.

“Membrii Prime se pot bucura acum de mancarurile orasului Seattle fara sa se mai duca la restaurantele preferate.” Spune Gus Lopez, director general Amazon Restaurants. “Pentru multe dintre aceste restaurante e prima data cand ofera livrari la domiliu si suntem mandri ca au ales sa lucreze cu noi” continua acesta.

Unde va livra Amazon mancare pentru prima data?

Programul este disponibil selectand codul postal din Seattle si se va extinde cu timpul. Potrivit TechCrunck, primele cartiere din Seatle unde se va livra vor fii South Lake Union , Downtown Seattle, Belltown, si partial Capitol Hill.

Descarca aplicatia mobila si introdu codul postal. Daca te aflii in zona in care livrarea la domiciliu este activa, vei avea o lista cu restaurante pe homepage. “Parteneriatul cu Amazon ne permite sa ne aliniem calitatea si serviciul clienti cu standardele unui brand deja cunoscut si in care deja au incredere” spune Scott Campbell, director operational Wild Ginger.

Va avea oare loc Amazon pe piata livrarilor la domiciliu?

Livrarea este gratuita pentru o perioada de timp. Amazon intra insa in acest sector deja aglomerat unde exista deja servicii foarte populare pentru livrari la domiciliu precum Seamless si GrubHub. Mai amintim Uber cu programul lor Uber Fresh si Bong + Google care permit utilizatorilor sa comande din rezultatele cautarii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.