Parteneriat intre Microsoft si Dell: Surface Enterprise

Cum Windows 10 isif ace loc pe piata cu coatele desi multi ar spune ca nu-si prea da silinta sa iasa in prim plan, cei de la Microsoft acorda clientilor din mediul business cateva motive in plus ca sa faca upgrade la ultimul OS. Un nou parteneriat extins cu cei de la Dell nu numai ca scot in evidenta sistemul de operare Windows 10, dar il aduc pe dispozitivele noi.

Ce inseamna Surface Enterprise

Dell va intampina initiativa Surface Enterprise si va vinde Microsoft Surface Pro cu Windows 10 pe site-ul propriu incepand cu luna octombrie in SUA si 2016 in intreaga lume. Dispozitivele Microsoft vandute in magazinele Dell vor beneficia de avantajele Dell precum Dell Hardware Warranty, ProSupport cu Accidental Damage Service, si multe altele.

Dell nu este prima companie afiliata acestui parteneriat, mai exista companii precum Accenture, Avanade si Hewlett-Packard. Toate aceste companii or sa vanda tableta Surface Pro alaturi de echipamentele lor clasice.

CEO Satya Nadella dezvaluie detalii despre parteneriatul cu Dell

“Clientii ne-au intrebat de parteneriate de genul” spune Microsoft CEO Satya Nadella. “Companiile au nevoi speciale precum mobilitatea angajatilor, departamentele IT au nevoie de scuritate si de management in care au incredere. De asemenea, au nevoie de servicii care sa suporte mii si mii e de dispozitive” continua acesta.

Alaturi de initiativa Surface Enterprise, cei de la Microsoft au mai anuntat alte functii Enterprise pentru Windows 10 , inclusiv Enterprise Data Protection (EDP) pentru protectia datelor corporate si Microsoft Passport care ofera securitate pentru loginurile angajatilor in aplicatii business, retele si website-uri fara parola.

Asteptam mai multe parteneriate de acest gen in viitorul apropiat, parteneriate care ne demonstreaza ca nu toata lumea este dupa profit si dupa concurenta. Dell si Microsoft pot sa fie concurenti pana la un anumit punct…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.