Clipuri VR cu GoPro: The Odyssey

Ce poate sa fie mai tare de cat un GoPro? Pai 16 camere GoPro capabile sa captureze o imagine in 360 de grade. Ca sa va dau exemplu, luati Street View de la Google Maps. The Odissey a fost prezentat de GoPro in decursul acestui an si este capabila sa surprinda imagini panoramice de 360 de grade. Lansat in cantitati limitate marti, The Odissey insumeaza 16 camere GoPro Hero 4 Black capabile sa surprinda content in 8K / 30 fps. Dispozitivul inregistreaza content 3D sferic optimizat pentru noua platforma de realitate virtuala a celor de la google, Jump.

“Impreuna, GoPro Odyssey si Google Jump vor face posibila prezenta in timp si spatiu a oricui intr-un anumit loc prin intermediul contentului filmat la 360 de grade si 3D. ” spun cei de la GoPro.

Cat costa Odyssey?

Intreaga jucarie o sa coste nici mai mult nici mai putin de 15.000$, insa asta include suportul pentru imagini panoramice si cele 16 camere GoPro Hero 4 Black, camere microSD si ghiozdane pentru transport, impreuna cu toate cablurile de care ai nevoie . toate camerele sunt sincronizate astfel incat sa functioneze precum una singura mai afirma cei de la GoPro.

Ce trebuie sa faci ca sa cumperi Odyssey?

In acest moment, cei de la GoPro au un numar limitat de Odyssey in cazul in care esti interesat, asa ca vei fii nevoit sa completezi un formular pentru aplicatie. “Din cauza productiei limitate de Odyssey, dispozitivul va fii livrat doar celor care se califica pentru el”. In ceea ce priveste productia in masa, aceasta va incepe la sfarsitul acestui an fara sa avem deocamdata o data exacta.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.