Cum alegi imprimanta potrivita pentru volumul de munca?

Cand trebuie sa alegi o imprimanta, niciodata lucrurile nu sunt simple pentru ca trebuie sa tii cont de doua lucruri:

  1. Bugetul
  2. Laser sau cerneala

Dupa ce ai stabilit cu atentie bugetul, poti sa mergi mai departe si sa incepi sa iti dai seama care varianta ar fi cea mai potrivita pentru tine. In oricare situatie, indiferent ca alegi o imprimanta laser sau una pe cerneala, cu amandoua iti vei putea face treaba, insa ideea este sa alegi solutia cea mai buna pentru tine, in functie de volumul de munca.

Imprimanta cu cerneala potrivita pentru cateva pagini pe luna

Daca esti genul care scoate la imprimanta din cand in cand cate un referat pentru scoala, poate o factura daca detii un PFA, imprimanta pe cerneala te avantajeaza pentru ca este mai ieftina si nu te vei lovi de problema consumabilelor prea des din moment ce nu consumi cine stie ce. Vezi aici o imprimanta cu cerneala pe care eu o recomand.

Imprimanta laser potrivita pentru sute de pagini lunar

Cartusul unei imprimante cu cerneala iti asigura cam 50 – 100 de pagini imprimate in functie de gradul de acoperire. Cartusul unei imprimante laser poate sa iti asigure undeva la 2000 – 5000 de pagini. E clar ca laserul este varianta industriala a imprimantei clasice pe cerneala. Gasiti o gama variata de imprimante laser pe stradait.ro in cazul in care sunteti in cautare de asa ceva.

Asadar, daca sunteti genul de persoana care scoate la imprimanta zilnic cate ceva si la final de luna se aduna cateva sute de pagini, cu siguranta imprimanta laser o sa fie si economica si usor de folosit / intretinut. Am avut de-a face cu volum mare de printare pentru imprimantele cu cerneala si nu recomand. Se termina repede cartusul si daca optati pentru umplerea lui in purul stil romanesc va murdariti destul de urat.

Eu sunt genul de om care vrea ca munca sa se desfasoare fara probleme si fara ghionturi iar o imprimanta prost aleasa o sa va puna in dificultate. De fapt, sincer sa fiu, daca optati pentru o imprimanta laser cand voi aveti nevoie de una pe cerneala nu e mare problema, insa daca treaba sta invers, adica optati pentru o imprimanta cu cerneala cand aveti nevoie de volum, atunci incepe distractia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.