HP si serviciul Instant INK

Cei de la HP se pregatesc sa lanseze o serie de imprimante noi pe liniile Envy, Officejet si Deskjet care vor folosi tehnologia Instant Ink dezvoltata de acestia in ultimii ani. Noile imprimante ofera o subscriptie pentru programul Instant Ink si bineinteles cartuse de cerneala compatibila cu aceasta tehnologie, alaturi de doua planri tarifare: 1 an sau 2 ani. Cartusele sunt inteligente ceea ce inseamna ca vor face comanda singure atunci cand cerneala din ele este pe terminate.

Cu noile imprimante te inscrii pentru Instant Ink in timpul instalarii imprimantei si poti opta pentru unul dintre cele doua planuri tarifare, sau poti opta pentru modul traditional de a cumpara cartusele din magazinele de retail. Pentru prima data, cei de la HP ofera posibilitatea de a opta intre planuri tarifare pentru Instant Ink, odata cu lansarea HP OfficeJet 5741 si HP OfficeJet 5743.

Servicul de inloucuire al cartuselor Instant INK

Serviciul HP OfficeJet 5741 and HP OfficeJet 5743 a fost lansat in 2013si s-a dovedit destul de popular. In iulie, HP a anuntat ca programul a depasit 500.000 de subscriptii ceea ce inseamna destul de mult. De asemenea, compania a mai anuntat ca ca in fiecare minut exista un nou abonat la Instant INK.

Exista 3 tipuri de abonamente: Ocazional – 2.99$/luna si suporta 50 de pagini printate lunar, Moderate – 4.99$/luna si suporta pana la 100 de pagini si Frecvent – 9.99$ si-ti permite sa printezi pana la 300 de pagini lunar. Daca printezi mai mult de cat ai inclus in plan vei plati 1$ pentru fiecare 15 pagini la abonamentul Ocazional, 1$ pentru 20 de pagini pentru abonamentul Moderat si 1$ pentru 25 de pagini pentru abonamentul Frecvent.

Abonamentele se pot anula oricand, nu exista un contract care trebuie respectat. Totul se rezuma la economie. E mult mai economic sa printezi color cu aceste abonamente de cat daca mergi pe metoda clasica a cartusului cumparat din magazin. In plus, este si mai ecologic pentru ca odata consumate, cartusele folosite trebuie trimise inapoi carte HP pentru reciclare.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.