Circ in tribunal intre producatorii de film si 16 utilizatori Popcorn Time

Utilizatorii Popcron Time sunt luati la tinta de producatorii de la Hollywood, intrucat Popcorn Time reprezinta varianta piratata a Netflix. Un proces in tribunal a explodat precum o petarda in luna august dupa ce 16 useri au fost trimisi in judecata pentru copeirea si distribuirea neautorizata a filmului Survivor, prin intermediul retelei Popcorn Time, retea care permite utilizatorilor sa vada filme gratis, fara sa plateasca vre-un ban pentru ele.

Filmul Survivor distribuit prin intermediul Popcorn Time este destul de slab

Survivor Productions spune ca aceste fapte ale utilizatorilor au provocat daune mari irecuperabile. Filmul Survivor a fost lansat anul acesta si nu a fost prea bine cotat pe iMDB, pleznintu-i-se nota 5.5 din 10, deci, destul de slab.

Utilizatorii de Popcorn Time distribuie filme piratate fara drept si fara sa plateasca. Serviciul a devenit unul dintre cele mai progonite de catre producatorii de la Hollywood din cauza popularitatii acestuia. Daca va intrebati cand a aparut Popcorn Time, aflati ca anul trecut si nu a rezistat prea mult. A fost inchis destul de rapid. A revenit insa dupa ce si-a mutat serverele inafara SUA.

Mai exista procese in instanta contra celor care urca filme piratate pe Popcor Time

Cei de la Hollywood trec printr-o criza fara prcedent din cauza pirateriei si serviciilor precum Popcorn Time. Se estimeaza un prejudiciu de peste 100 de miliarde de dolari anual din piraterie de film. Astfel, in incercarea de a stopa problema, studiourile de productie de la Hollywood au inceput sa deschida procese in instanta. Cu cateva zile inainte ca cei 16 utilizatori vinovati de piratarea prin intermediul Popcorn Time a filmului Survivor sa fie dati in judecata, un proces similar a fost deschis pentru alti utilizatori care au pus online pelicula The Cobbler tot prin Popcorn Time.

Prinde orbul, scoate-o ochii. Problema cu identificarea utilizatorilor Popcorn Time

Deocamdata e neclar ce s-ar putea obtine in instanta, Survivor Production a spus ca inca nu au identificat cu exactitate utilizatorii, insa au obtinut adresele de IP si locatia aproximativa, urmand sa ia legatura cu providerii de internet pentru identificarea 100%. Probabil Survivor Production vrea sa ceara ceva daune si eventual sa interzica filmul pe Popcorn Time.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.