Ce inseamna un magazin modern?

Magazinele din ziua de azi nu mai seamana nici pe departe cu magazinele anilor ‘90. Sunt mult mai moderne si unele se gasesc chiar in aceeasi locatie ca acum 20 de ani. Imi aduc aminte de magazinele copilariei mele cenusii, umbrita de niste ani ai neajunsurilor dar frumoasa in acelasi timp. Eram copii si simteam altfel viata si mediul inconjurator atat de ostil…

Magazinul din coltul blocului m-a marcat destul de mult. Acolo mergeam in fiecare zi sa cumpar cate ceva, nimicuri, lucruri fara valoare. Asa erau pe atunci magazinele de cartier. Noi, copiii, mergeam sa cumparam 2 gume Turbo de exemplu… Culmea, magazinul de atunci este tot acolo desi au trecut mai bine de 20 de ani. Culmea culmilor, aceeasi vanzatoare. Nu stiu daca este chiar patroana insa e tot acolo…

Magazinul anilor 90, de nerecunoscut

Am intrat inauntru mai demult si peisajul era cu totul altul. Desi incaperea era aceeasi, nimic nu mai semana cu amintirile mele, printre care si un cantar de aprozar mare si albastru care mi-a marcat copilaria. Parca si acum vad acel ac imens care se plimba cand stanga cand dreapta. Aparate moderne precum calculatoare, cititoare wireless pentru coduri de bare au aparut pe alocuri in incinta. Vanzatoarea mi-a spus ca au ales sa modernizeze pentru ca era esential in lupta pentru clienti pe care o duc cu hipermarketurile aflate la o aruncatura de bat. Totul trebuie sa se desfasoare rapid.

Gasiti pe www.itgstore.ro toata gama de aparatura electronica pentru un magazin modern si daca sunteti curiosi sa vedeti acel cititor de coduri de bare wireless, click aici. Mi-a dat pontul vanzatoarea din magazinul timpului. Da, cred ca o sa il numesc magazinul timpului si mai in gluma mai in serios cred ca este unul dintre cele mai longevive magazine din Severin.

Uneori imi vine sa si rad cand imi aduc aminte ce prostii faceam pe la acel magazin cand eram copil. De la furat de gume Turbo pana la terorizat vanzatoarele cu mingea de fotbal. Au fost vremuri frumoase si ma bucur destul de mult cand vad ca unele afaceri nu au murit complet. Oamenii au ramas adeptii magazinului de cartier pentru ca a ramas intr-un fel si un magazin al amintirilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.