A aparut Aqua Blue PlayStation Vita de la Sony

Saptamana aceasta Sony a dezvaluit Aqua Blue PlayStation, microconsola de 199$ care va fii disponibila din Noiembrie in mod EXCLUSIV la GameStop. Fie ca iti doresti sa iti completezi colectia sau sa o faci cadou cuiva, precomenzile sunt disponibile acum pe gamestop.com .

PS Vita reuneste peste 1000 de titluri PlayStation, inclusiv povestile de aventuri, jocurile indie, jocurile japoneze RPG dar si jocurile clasice PS si PlayStation Portable. Utilizatorii pot de asemnea sa joace jocuri PS4 cu ajutorul unei conexiuni Wi-Fi.

In plus, odata cu lansarea Playstation Now pe PS Vita si aparitia de titluri precum Super Time Force Ultra, Super Meat Boy, si Minecraft: Story Mode, cu siguranta vei vii captivat de gaming pentru o perioada buna de timp.

“Dupa cum stiu eu pasionatii de PS Vita, culoarea nu va dura mult” spune VP Sony John Koller.

Intre timp, proprietarii de PS4 astepte urmatorul upgrad ede software. Cei care au participat la programul Beta vor primi in curand noi functii precum extinderea capcitatii de socializare spune Koller din nou.

Sony nu va introduce doar comunitati bazare pe interese comune unde jucatorii pot sa converseze si sa impartasasca screenshots, dar se gandeste sa sa mareasca spatiul de stocare onlone de la 1 gb la 10 gb si sa intorudeca functia de livestream gameplay pe Youtube. Se mai vorbeste despre posibilitatea de a sherui clipuri pe Twitter si imbunatatirea platformei Live Form PlayStation.

“Urmeaza multe lucruri noi in acest update, insa ceea ce ne intereseaza cu adevarat sunt lucruri despre care inca nu putem discuta” spune Koller

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.