Avantajele tehnologiei second hand

Desi romanii nu se inghesuie sa cumpere second hand nimic altceva inafara de case si masini, trebuie sa spunem ca in ultimii ani, piata IT de second hand este in continua crestere. Asta inseamna ca oamenii incep sa isi analizeze mai bine nevoile si sa se informeze in legatura cu lucrurile de care au nevoie pentru a-si duce la indeplinire sarcinile necesare.

Second hand nu inseamna numai desktop

Fie ca discutam despre calculatoare second hand, laptopuri second hand, telefoane, tablete, totul se rezuma la nevoia elementara a utilizatorului. De obicei, atunci cand investim in tehnologie, banii se duc, nu-i mai vedem niciodata inapoi atunci cand ne decidem sa vindem produsul nou achizitionat. Exista si o vorba care spune ca o masina scoasa pe platforma pe usa fabricii isi pierde din start 1000 de euro din valoarea de piata. La fel si cu domeniul IT.

Tehnologia second hand capata valoare cand este cumparata in functie de nevoi

Important este dupa cum spuneam mai sus sa identificam nevoile si sa reusim sa alegem tehnologia cea mai ieftina capabila sa ne rezolve problemele. De exemplu, daca avem nevoie de un laptop, nu are rost sa cumparam unul nou care oricum este destul de scump. De ce sa dai 1500 de lei pe un laptop nou atata timp cat iti poti face treaba si cu unul second hand precum cel de aici. Daca ai nevoie de editare text, Excel, Word, e-mail, poti face treaba asta si cu laptopurile second hand.

Tabletele second hand sunt la mare cautare

La fel pot spune si despre tablete. Ati vazut ca o tableta noua nu costa tocmai putin iar de exemplu daca o cumperi pentru copii, cu siguranta o sa ia ceva trante si e posibil sa se sparga in primele zile. Astfel, una second hand pe care o poti lua la jumatate din pret este o alegere destul de buna zic eu. Poti sa cumperi una Asus cu mai putin de 300 de lei de pe abdcomputer.ro. Asa, banii tai sunt la adapost si copiii se bucura de o tableta indeajuns de performanta cat sa le permita sa se joace toata ziua pe ea.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.