Cum descarci pozele din smartphone Android sau iOS in calculator

5 metode prin care descarci pozele din telefon in calculator

Telefoanele mobile din ziua de azi incep sa aiba niste camere foto din ce in ce mai performante, care reusesc sa inlocuiasca cu brio nevoia de un aparat foto digital. Foarte multa lume opteaza pentru un telefon cu camera foto buna in detrimentul unui aparat foto dedicat pentru ca, sa fim seriosi… rar apare un moment pe care vrem sa-l imortalizam si avem asupra noastra camera foto digitala. In schimb, telefonul mobil smartphone este intotdeauna la indemana. Ok, facem poze, insa cum le desrcacam din telefon? Iata cele mai uzuale metode pe care le puteti folosi.

5 metode prin care poti sa descarci pozele din smartphone in calculator

  1. Conexiunea directa. Este de cele mai multe ori cea mai uzuala pentru ca e destul de simplu sa conectezi cu cablul de date telefonul la PC. Daca ai iPhone ai grija sa ai iTunes inchis astfel incat calcualtorul sa vada dispozitivul drept DCIM ( folder Digital Camera Images).
  2. Serviciile Cloud de genul Dropbox de asemenea sunt o modalitate grozava de a va descarca fotografiile in calculator. Cum functioneaza Dropbox? Ei bine, se instaleaza acelasi cont pe telefon si pe PC. Pozele facute cu camera telefonului sunt uploadate pe contul de Dropbox si de acolo sincronizate cu toate dispozitivele, inclusiv PC-ul. Deci, cand vei porni PC-ul ti se vor descarca automat pozele din contul de Dropbox in calculator.
  3. Cardul Micro SD poate fii scos si introdus intr-un cititor de carduri pe care laptopul sau PC-ul il are instalat. Cu siguranta este una dintre cele mai uzuale metode de trasnfer a imaginilor din telefon in calculator.
  4. Bluetooth mai este folosit in asemenea transferuri pentru ca laptopurile din ziua de azi vin cu dispozitive bluetooth built-in, asa ca e destul de simplu. Doar activezi bluetooth pe laptop si in cateva secunde ai pozele. Din pacate, este cea mai lenta metoda din cele 5.
  5. Facebook sau Social Media… Ei bine, daca nu este chiar o metoda clasica de a descarca pozele in PC, este o varianta. Pozele pot sa fie uploadate in albume pe Facebook apoi cand ajungi la PC, le descarci pur si simplu din cont.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.