De unde cumperi hartie igienica pentru restaurant?

Eu nu sunt genul care se duce pe la restaurante, insa atunci cand ma duc le aleg pe cele mai bune. Ce inseamna in opinia mea un restaurant bun? Ei bine, trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii esentiale:

  • Ospatarii trebuie sa fie civilizati si sa se comporte profesionist
  • Mancarea calda trebuie sa fie proaspata, nu incalzita
  • Preturile trebuie sa fie accesibile, nu umflate cu pompa
  • Toaleta trebuie sa fie bine intretinuta

Ma duc la restaurant cam o data pe luna si asta numai la invitatia altora pentru ca cel putin in Severin, ideea de restaurant se rezuma la alte detalii, nu la ceea ce ar crede majoritatea. Restaurantele din Severin traiesc din nunti si botezuri, nu din clienti care revin constant in incinta pentru mancarea excelenta. Nu e un oras turistic, asa ca pana la urma e ceva destul de normal sa se intample asta.

Restaurantele din Severin sunt deficitare la capitolul hartie igienica

Saptamana trecuta a venit momentul cu pricina, in care am fost invitat de niste prieteni la un restaurant local pentru a sta putin de vorba. Aveam de tratat niste probleme destul de interesante, ce au legatura cu blogurile si am zis sa mergem undeva unde e liniste. Daca mergi la terase, clar o sa fie galagie si era si seara de meci, deci, nu cred ca gaseam nici loc pe la terase.

Am fost la deci la un restaurant mai retras care totusi lasa impresia ca este destul de serios. Totul a fost ok, mancarea a fost buna, numai ca m-am dus la buda si n-am avut hartie igienica. Restaurantul fiind gol mai mereu cu exceptia weekendurilor, cred ca angajatii au uitat sa puna hartie igienica pe la baie. Pe ideea: “Daca nu vine nimeni de ce sa punem?” Bineinteles ca a iesit un circ de zile mari, aveam telefonul la mine si am sunat pe cei de la masa, sa ia legatura cu cei din restaurant… Dupa ce am amenintat ca o sa folosesc frunzele de la lamaiul din baie in loc de hartie igienica, a ajuns si sulul salvator.

Oamenii si-au cerut scuze si totul a revenit la normal. I-am inteles si pe ei asa ca nu o sa le dau numele, nu o sa le fac publicitate negativa. Sper ca au invatat si ei faptul ca trebuie sa isi faca treaba tot timpul, nu doar atunci cand exista o nunta.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.