De ce sa cumperi haine second hand online

Gasesti haine second hand online perfecte pentru magazinul tau

Comertul real incepe sa fie influentat din ce in ce mai mult de cel online si o sa va explic in cele ce urmeaza la ce ma refer. Daca povesteam in articolele trecute despre faptul ca magazinele offline migreaza incet incet in online, ei bine, exista unele nise care sunt de neclintit. Una dintre aceste nise reprezinta hainele second hand.

Exista un sector de populatie care se imbraca de la second hand, nu de placere ci de nevoie. Exista multi batrani care nu isi permit sa cumpere niciodata o pereche de pantaloni noua. Asta e Romania dupa 25 de ani de capitalism, din pacate. Ei bine, cei care sunt mai in varsta nu au treaba cu internetul si sunt legati de aceste magazine de haine second hand offline.

Daca ai un magazin in oras poti cumpara haine second hand online pentru aprovizionare

Faptul ca exista cerere, inseamna ca trebuie sa existe si oferta. Daca aici nu putem discuta despre magazine online, cele offline trebuie sa iasa in evidenta. Magazinele din oras care vand haine second hand trebuie insa la randul lor sa isi gaseasca un furnizor de incredere pentru a-si asigura niste profituri destul de bune. Acest furnizor de incredere poate sa existe online. Iata cum, mediul online incepe sa devina un partener de incredere pentru mediul offline.

Cele doua medii nu trebuie sa existe separat intotdeauna, iata ca in acest caz colaboreaza si toata lumea este multumita. Cum colaboreaza? Ei bine, magazinele offline cumpara haine second hand online de la furnizori aflati la distanta destul de mare. E o situatie win-win pentru ca de cele mai multe ori, proprietarii de magazine second hand sunt nevoiti sa mearga dupa marfa la sute de km. Astfel, cei care au depozite de haine second hand le expediaza prin curier celor cu magazine.

Scapa de celtuieli inutile cu aceste depozite de haine second hand online

Cumperi haine second hand online ca sa scapi de drumuri, de consum (motorina), de timp pierdut. Timpul in ziua de azi este cel mai pretios si cred ca cu totii cautam sa scapam de drumurile astea lungi si dese, mari consumatoare de timp liber. Nu discut acum doar despre cei care au magazine de haine second hand si sunt nevoiti sa se duca dupa marfa o data pe saptamana la Cuca Macaii. E o chestie generala care a acaparat intreaga societate din pacate, fara ca noi sa avem un cuvant de spus.

Noi putem insa cauta solutiile cele mai viabile care ne pot aduce inapoi timpul liber iar aceasta cu folosirea furnizorilor online este una dintre ele. Trebuie sa mai precizez si preturile mult mai mici ale celor care vand online indiferent ce. Deci, inclusiv depozitele care vand haine second hand online vor avea niste preturi putin mai mici fata de acelea care vand efectiv fizic, offline, acele depozite unde va povesteam eu mai devreme ca se duc proprietarii de magazine o data pe saptamana sa cumpere marfa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.