Cele mai precise pronosticuri fotbal

Exista oare pronosticuri fotbal corecte?

A fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea… Exista sau nu pronosticuri fotbal capabile sa se adevereasca intr-un profit destul de bun? Pariurile sportive au devenit un pol de atractie pentru romani destul de interesant in ultimii 25 de ani si asta pentru ca discutam despre niste bani aproape nemunciti. Nu stiu daca zic bine nemunciti, insa nu dai cu sapa 8 ore pe zi pentru ei. Si in orice caz, daca dai cu sapa 8 ore nu reusesti sa strangi atat de multi bani intr-o zi cat poti castiga la pariuri.

Cat poti castiga daca ai pronosticuri fotbal corecte?

Evident ca destul de mult, in functie si de cat esti dispus sa risti. Foarte multa lume baga pariurile sportive in oala jocurilor de noroc, si nu este chiar asa. Multi fac gresala sa spuna ca si pokerul este joc de noroc, insa din experienta proprie, norocul nu prea are legatura cu pokerul. E vorba doar despre inteligenta. Cine reuseste sa-si dezvolte o inteligenta peste medie, cu siguranta reuseste sa faca bani grei si la poker si cu pariurile sportive.

Sunt aceste pronosticuri fotbal influentate de noroc sau bafta?

Multi or sa vina si or sa spuna “Hai bre, ca la fotbal chiar e si cu putin noroc”… Bine, orice activitate este influentata intr-o mica sau mare masura de noroc, insa trebuie sa privim statisticile. Daca statisticile ne indica un meci din 100 cu probleme de “noroc”, genul de meci cu multe cartonase rosii, influentate de arbitrii, se arunca cu obiecte in teren si se pierde la masa verde, etc, cu siguranta trebuie sa ne luam dupa realitate, nu? Cel mai simplu este sa tragi o concluzie dupa un 1%?

Cati bani fac cei capabili sa puna cap la cap pronosticuri fotbal

Se fac bani foarte multi din pariuri sportive, mai ales daca ai pronosticuri forbal sigure. Exista oare asa ceva? Ei bine, exista pentru ca exista si foarte multa informatie. Povesteam intr-un articol trecut faptul ca pariurile sportive sunt capabile sa-ti aduca sume colosale daca esti genul de om care mananca informatia pe paine. Cand jucam eu, nu exista internet si era destul de dificil sa faci rost de informatii.

Internetul este cheia succesului atunci cand discutam despre pronistocuri fotbal sigure

Ei bine, de cand a aparut internetul, a aparut si informatia, disponibila oricui si oricand. E foarte simplu sa vinzi pronosticuri fotbal sigure, timp sa ai doar si sa te duca mintea sa cauti acolo unde nu se gandeste nimeni. Orice poate influenta un meci, incepand de la starea de spirit din vestiar si terminand cu situatia financiara a echipei, antrenorul cel nou si asa mai departe. Trebuie doar sa fii capabil sa pui aceste informatii intr-o logica capabila sa te indrume inspre castig.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.