Stati calmi, nici vorba de Minecraft 2

Developerul Mojang spune ca nu s-a discutat niciodata despre Minecraft 2

Gamerii speculeaza despre o noua versiune de Minecraft de ani buni, insa adevarul este ca nu se va intampla niciodata asa ceva, cel putin in viitorul apropiat. De fapt, developerul Mojang spune ca nici macar nu s-a discutat vreodata despre posibilitatea devoltarii Minecraft 2. CEO Mojang Jonas Martensson a spus celor de la IGN ca el este destul de incantat de dezvoltarea prezentei versiuni de Minecraft.

Minecraft ramane Micraft pentru cel putin 10 ani

Dar asta nu inseamna ca Minecraft 2 nu va exista niciodata. Este doar un proiect care deocamdata nu face interesul developerului Mojang. Compania afirma ca actuala versiune de Minecraft va mai exista pentru cel putin 10 ani de acum inainte. Aceasta a mai sugerat ca nu este o cerere extraordinara pentru dezvoltarea noii versiuni in acest moment, motiv pentru care deocamdata nu va exista Minecraft 2.

Ce spune developerul Minecraft, Mojang

Cred ca am ascultat intotdeauna ceea ce jucatorii de Minecraft au avut de spus, iar faptul ca am adus jocul pe toate platformele si i-am lasat sa se jaoce impreuna confirma acest lucru. Vrem de asemenea sa ne asiguram de faptul ca din comunitate nu dispare creativitatea, asa ca am permis jucatorilor sa dezvolte pluginuri si moduri ” spune Martensson.

Poate peste vreo 5 ani sa se ia in calcul o noua versiune de Minecraft, pana atunci ramanem cu cea actuala care a reusit sa starneasca atata valva in lume. Din cate stiti, Minecraft este unul dintre cele mai jucate jocuri din lume la ora actuala si acest lucru se datoreaza pe-o parte cerintelor destul de mici din punct de vedere grafic, pe alta parte cu existenta jocului pe toate platformele, nu doar pe Windows.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.