Mai este expresorul de actualitate?

Imi pun aceasta intrebare pentru ca de cand ma stiu, o singura persoana am cunoscut care sa aiba acasa un expresor. Se pare ca oamenii nu sunt asa dispusi sa invetseasca in aparatura care poate sa le ofere o cafea superioara. Din pacate, cam asa sunt romanii, se multumesc cu putin si se feresc pe cat posibil de investitia in calitate. Asa au fost invatati pe vremea lui Ceausescu si asa defileaza si astazi. Din punctul meu de vedere este o mare gresala pentru ca suntem oameni si meritam si noi ceva superior, ceva mai bun de cat aveam pana acum.

Expresorul este de actualitate pentru oamenii care inteleg ce inseamna un lucru de calitate si nu numai. Pasionatii de cafea cu siguranta vor avea in casele lor un expresor precum cel de aici sau macar unul cumparat de pe philips.ro, unul dintre putinele magazine online de unde poti cumpara un expresor de calitate. Din punctul meu de vedere, nimic nu se compara cu o cafea de calitate. Cafeaua trebuie intotdeauna sa fie de calitate superioara si acest lucru poate fii obtinut numai cu ajutorul unui expresor. Multi prefera banala cafea la ibric sau la filtru, insa e destul de slaba calitativ.

Haideti sa vedem cateva motive pentru care ar trebui sa cumperi un expresor

4 motive sa cumperi un expresor

  1. Calitatea cafelei obtinute este cea mai importanta, motiv pentru care o trecem si noi in capul listei. Stiti cat de importanta este cafeaua de calitate daca iubiti cafeaua.
  2. Costul de exploatare pe termen lung este destul de mic. Pastilele sau cafeaua folosita nu e chiar asa de scumpa.
  3. Rapiditatea cu care cafeaua este facuta de expresor nu se compara cu nimic. Practic apesi un buton si apare cafeaua in ceasca.
  4. Confortul trebuie luat si el in calcul pentru ca una e sa apesi un buton si sa apara cafeaua si alta e sa insiri ibircul pe foc, sau cafetiera. E mult mai simplu de folosit un expresor.

Fiecare e liber sa prepare cafeaua sa cum ii place si asa cum crede ca e mai bine. Cu toate acestea, trebuie sa ne orientam catre calitate. Expresorul este capabil sa aduca aceasta caliatate in casele voastre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.