Cand cumperi un Smart TV

Televizoarele inteligente se afla printre noi de ceva vreme si cred ca mult dintre noi au si facut pasul catre noua era a televiziunii. Culmea, noua era a televizunii nu contine televizune, va vine sa credeti? Asta asa ca o gluma… Televizoarele inteligente sunt viitorul intr-o lume tot mai axata pe online si pe socializare, pe comunicare la distanta.

Ce avantaje are un Smart TV?

Televizoarele inteligente capata viata in momentul in care sunt conectate la internet. Fara internet, sunt la fel de utile precum televizoarele cu tub pe care bunicii nostri inca le mai au prin catune uitate de lume. Ei bine, in momentul in care ai conectat un Smart TV la internet ai:

  • Facebook – reteaua de socizlizare care ocupa numarul 1 in topul preferintelor romanilor
  • Youtube – pagina de care nu cred ca ne putem desparti vreodata. Youtube este un mod de a trai. Exista vloguri pe care toti le urmarim pe telefon, tableta, PC, acum si pe TV.
  • Skype – programul cu care cei ce au rude plecate la munca in strainatate converseaza cu aceastea

Ce dezavantaje are un Smart TV

Ca si dezavantaj principal cred ca putem numi aici pretul. Depinde foarte mult de modul in care gandeste fiecare. Daca pe tine un Smart TV te ajuta, cumpara-l de aici. E la oferta. Totul se rezuma la utilitate si pentru multi dintre noi, calculatorul sau telefonul mobil nu reprezinta o prioritate.

Exista inca oameni care nu stiu sa foloseasca un calculator, oameni care inca au telefoane mobile normale nu smartphone, oameni care poate ar dori sa vorbeasca cu copiii din strainatate, insa nu stiu sa instaleze Skype pe PC. Exista oameni trecuti de prima tinerete care prind greu si nu cred ca ar putea intelege cum sa-si faca o pagina de Facebook pe calculator sau tableta, insa pe un Smart TV totul e mai simplu.

Cumperi un Smart TV atunci cand vrei sa fii in pas cu moda, atunci cand ai nevoie de solutii simple si rapide, atunci cand vrei un televizor foarte avansat pentru ca trebuie sa recunoastem: un Smart TV pe langa functiile multimedia este capabil sa redea imagini extraordinare, mult mai calitative de cat televizoarele obisnuite.

No Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.