Importanta unui aspirator de calitate

Curatenia in casa este foarte importanta si in ziua de azi este foarte simplu sa o intretii. Avem destul de multe electrocasnice care ne pot ajuta in acest demers. Aspiratorul este unul dintre aceste aparate care ne fac viata mai simpla, mai usoara si care ne scutesc destul de mult timp atunci cand ne apucam sa facem curatenie. Gospodinele stiu cat de important este sa ai un aspirator de calitate.

Ce inseamna calitatea?

Calitatea in Romania este un subiect destul de TABU desi au trecut vreo cativa zeci de ani de la “dictatura lui ieftin si mult”. Desi suntem mereu tentati sa ne indreptam catre cele mai ieftine electronice si electrocasnice, nu este o decizie tocmai buna. O sa va explic in cele ce urmeaza de ce nu e bine sa cumperi toate chinezariile mai ales atunci cand trebuie sa le folosesti zilnic.

De ce sa cumperi un aspirator de calitate?

Trebuie sa cumperi un aspirator de calitate pentru ca:

  • Il vei avea de folosit zilnic sau macar o data la 2 zile pentru ca traim intr-o tara in care praful este la ordinea zilei. Nu avem cele mai curate strazi din lume asa ca praful intra pe fereastra, pe usa, peste tot. Daca cumperi un aspirator de slaba calitate nu cred ca te va tine prea mult in aceste conditii, de utilizare zilnica. Ai nevoie de un aspirator precum cel de aici, unul Beko, de calitate.
  • Aspiratoarele ieftine nu prea sunt capabile sa traga praful. Pai cati dintre noi nu am auzit de prieteni care si-au cumparat aspiratoare ieftine ce nu sunt capabile sa traga nici macar scrumul de tigara? Ai nevoie de un aspirator puternic, capabil sa aiba o putere de minim 250w la perie, macar 10% din puterea totala. Aveti un bun exemplu de asemenea aspiratoare pe beko.ro.
  • De cele mai multe ori, produsele ieftine, chinezesti, au probleme cu garantia. Daca cumva se strica si de cele mai multe ori se strica inainte sa iasa din garantie, o sa intampinati probleme in ceea ce priveste repararea produsului. Pot sa apara probleme de comunicare, probleme de logistica, probleme de bun simt si de intelegere. Cam asa e cand cumperi un produs facut pe vapor care probabil nici nu mai are furnizor in momentul in care se defeceatza.

Incercati intotdeauna sa cumparati aspiratoare si produse electrocasnice de calitate pentru ca le veti folosi zilnic si rolul acestora este acela de a va face viata mai usoara, nu sa va faca nervi si sa va supere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.