Unde gasim un tratament homeopat bun?

Medicina in Romania te face de multe ori sa te reprofilezi. Avem o problema cu sistemul sanitar de stat, caruia ii platim asigurari degeaba. Atata timp cat esti nevoit sa dai spaga atunci cand ajungi in spital, mi se pare ca platesti degeaba asigurarea de sanatate. Sa nu mai pomenesc de spitalele ce-ti cer sa vii de-acasa cu aspirina, seringa si asa mai departe, ele neavand nimic in farmacia proprie.

Nu doresc nimanui sa ajunga pe mana medicilor romani, niciodata, o sa ai de-aface cu niste incompetenti care nu vor reusi niciodata sa puna un diagnostic corect. In loc sa te vindece mai rau te imbolnavesc. Nu e de mirare ca Ponta s-a dus sa se opereze prin Turcia. Nici macar cei care ne conduc nu mai dau prin spitalele tarii. Nimic nou insa, nimic nou…

Care este alternativa? Ei bine, putem incerca un tratament homeopat, bazat pe produse naturiste. Desi medicina clasica respinge medicina aceasta alternativa, naturista, foarte multi oameni incep sa o incerce. Intr-un fel, e normal ca medicina clasica sa respinga medicina naturista. Asta inseamna mai putini bani pentru ei, nu? Eu as spune ca banii ii merita cei care sunt capabili sa vindece.

Daca vei incerca un tratament homeopat, nu mica iti va fii mirare daca vei constata ameliorarea bolii. Inca din cele mai vechi timpuri, planetele sunt folosite pentru tratarea celor mai diverse boli. De fapt, daca ma gandesc mai bine, foarte multe medicamente clasice tot din plante sunt facute, insa oamenii nu cunosc acest lucru. Lipsa de informare ne face de multe ori sa intelegem altfel lucrurile.

Gasim un tratament homeopat bun pe internet, nu in oras. Cel putin orasle mici slab industrializate stau foarte prost la acest capitol. Solutia ramane internetul deocamdata. De cat medicii din spitalele romanesti, mai bine internetul si o medicina alternativa care este capabila sa vindece. Aici nu-ti va cere nimeni plicul si cu siguranta solutiile iti vor face mai mult bine de cat rau.

De fiecare data cand mergem la spital, avem teama. Ne este teama sa nu ne imbolnavin mai rau, ne este teama ca nu vom fii bagati in seama, ne este teama c anu vom avea bani sa punem in plic, bani de medicamente, ne temem de competenta medicilor si asa mai departe. Prea mult stres in sistemul sanitar de stat ca sa mai insistam cu el. Incearca un tratament homeopat si vezi diferenta…

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.