Razer cumpara Ouya

Daca va intrebati cumva cine este Razer si cine este Ouya, trebuie sa stiti ca ambii au legatura cu gamingul. Cele doua companii sunt recunoscute in intreaga lume pe-o parte pentru perifericele gaming (Razer) si pe alta parte pentru fabricarea de console (Ouya).

Daca de Razer a auzit cam orice internaut sau gamer, despre Ouya trebuie sa spune cam au dezvoltat o consola Android destinata jocurilor, deloc scumpa. Aceasta companie a fost cumparata de Razer pentru potentialul sau, anunt facut lunea trecuta. Cei de la Razer au cumparat partea de software, inclusiv catalogul de content si platforma online. Parte a intelegerii, echipa tehnica Ouya si developerii se vor muta la Razer.

Din punct de vedere financiar, afacerea incheiata pe data de 12 iunie nu a fost dezvaluita. Nu stie nimeni nimic despre cifre, sume si asa mai departe.

“Razer este casa perfecta pentru Ouya si pentru echipa care a facut totul posibil. Acestia pot sa duca Ouya la nivelul urmator si sa inspire developerii.” Spune Julie Uhrman.

Cei de la Razer spun ca in viitorul apropiat vor oferi posibilitatea de migrare a utilizatorilor Ouya catre Forge TV. Compania planuieste sa lase acesti utilizatori sa-si aduca jocurile si controlerele pe platforma Cortext TV, pe Forge si sa le ofere discounturi mari pentru a cumpara periferice Razer.

“Razer are o viziune pe termen lung in ceea ce priveste Android TV si consolele bazate pe sistemul de operare Android precum Xiaomi Mi Box si Alibaba Tmall Box, pe care cei de la Ouya deja le-au scos pe piata”. Spune Min-Liang Tan, Co-Founder si CEO Razer. “Munca developerilor Ouya a strabatut cale lunga pana sa poata fii aplicata sub forma de jocuri Android pentru sufragerie, iar Razer are de gand sa continue aceasta munca. Aceasta achizitie va larti orizonturile Razer in sfera Android TV” mai spune Min-Liang Tan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.