Mi-am luat casa in 2 ani!

Inca de mica imi doream sa imi cumpar casa mea, la marginea Bucurestiului, departe de aglomeratie si zgomot. Nu am dus lipsa de bani niciodata, insa, nu voiam sa le mai cer parintilor. Era de ajuns ca imi dadeau bani sa-mi fac toate poftele de fata cocheta. Trebuie sa va spun ca am 25 de ani si am deja casa mea! Imi vine sa plang de bucurie si nu stiu cum sa le mai multumesc celor de la RichGirls-Studio.ro pentru aceasta sansa de care am profitat la maximum. Nu mi-e rusine ca lucrez in videochat, din contra, ma mandresc cu asta! Ma simt fericita si implinita pe toate planurile. Stiti cum a inceput totul? Am primit un flyer pe care l-am citit cu interes. Tin minte si acum, era glamour, asa cum imi plac mie materialele publicitare. Am vazut acolo ca sunt sanse sa-mi iau casa intr-un timp foarte scurt. Va dati seama ca nu am crezut nimic la inceput. Dar… mi-am zis sa incerc. N-aveam ce sa pierd. Si uite asa am intrat intr-una dintre cele mai tare echipe. Daca la inceput mi se parea ca videochatul este capatul lumii, acum este job-ul din care mi se pare ca poti invata cele mai multe lucruri. Daca nu eram as la engleza, acum sunt. Si sunt mandra de asta.

De asemenea… se pot face si cei mai multi bani. Nu mi-am imaginat vreodata ca pot castiga 3000$ din a doua luna de munca. Nu va imaginati ca ii castig degeaba. Job-ul presupune perseverenta, entuziasmsi multa seriozitate.

Si uite asa ma pot lauda cu propria curte si cu o terasa superba, unde vin in fiecare zi dupa munca si ma relaxez, imi pot chema prietenii la mine… pot sa fac un gratar… pot sa fac tot ce imi doresc.

Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc celor de la Rich Girls, cel mai tare studio videochat in Bucuresti. Daca inca nu sunteti convinse puteti afla mai multe aici .

Mult noroc, fetelor! Daca as putea, v-as transmite de la mine!

femeie-shopping-reduceri

3 Comments

  1. Mariana Jul 24, 2015
  2. MArcel Oct 21, 2015
  3. Mirela Nov 15, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.